Kooktips
-
Zo lang moet lasagne echt in de oven voor die perfecte smeuïge laagjes
-
Deze fout maakt bijna iedereen met z’n koffiezetapparaat
-
Feit of fabel: heeft het voorverwarmen van een oven nou echt nut?
-
Dit doe jij in de keuken dat eigenlijk heel gevaarlijk is
-
Het lekkerste gebakken ei bak je in bruine room (dat lees je goed)
-
De pot uit de toko die je elke dag tijd scheelt: gehakte knoflook (minced garlic)
-
Dit is waarom je moet stoppen met het kopen van stracciatella-kaas
-
Dit is de truc waardoor pompoen snijden en schillen eindelijk makkelijk wordt
-
Dit voorraadkastingrediënt helpt je aan het meest fluffy roerei
-
Waarom chefs een haardroger gebruiken voor hun kip (en jij dat ook zou moeten doen)
-
Zo maakt de Culy-redactie een klassieke botersaus à la Franse chefs – en dit is waarom jij dat ook wilt doen
-
Waarom je ovenschotel veel beter smaakt als je ‘m 20 minuten laat staan