Contact

Heb je een vraag aan de Culy redactie? Mail naar [email protected]

Wil je iets naar de Culy redactie opsturen via de post? Let op: we zijn onlangs verhuisd van de Herengracht 498 naar de Baarsjesweg! Ons nieuwe adres is:

Wayne Parker Kent
t.a.v. Culy.nl
Baarsjesweg 198
1057 HR Amsterdam

Pushnotificaties

Heb je je opgegeven voor pushnotificaties van Culy en wil je die uitzetten? Dat doe je als volgt:

Pushnotificaties uitzetten op je computer:

Klik rechtsboven op de drie puntjes. Kies vervolgens uit het menuutje voor ‘Instellingen/Settings’. Scroll naar beneden en klik op ‘Geavanceerd/Advanced’. Onder het kopje ‘Privacy en beveiliging/Privacy and Security’ kun je nu kiezen voor ‘Instellingen voor content/Content settings’. Kies vervolgens voor ‘Meldingen/Notifications’. Nu krijg je een lijst met alle websites te zien die notificaties mogen sturen. Je kunt op de drie puntjes naast een titel drukken om de website te verwijderen. In dit scherm kun je ook websites toevoegen, die je eerder hebt geblokkeerd.

Pushnotificaties uitzetten op je mobiel:

Open je Chrome app, en druk op de drie puntjes rechtsboven. Kies vervolgens voor ‘Instellingen/Settings’. Klik daarna op ‘Site instellingen/Site settings’. Scroll naar beneden en druk op ‘Meldingen/Notifications’. Door op een website te drukken kun je nu de toestemming die je eerder hebt gegeven, wissen.