Contact

Heb je een vraag aan de Culy redactie? Mail naar [email protected]

Wil je iets naar de Culy redactie opsturen via de post? 

Mediahuis
t.a.v. Culy.nl
Basisweg 30
1043 AP Amsterdam

Let op: vanwege de corona-maatregelen werken we momenteel niet vanaf ons redactie-adres. Wil je graag iets naar ons opsturen, neem dan even contact op via [email protected] om te overleggen over de mogelijkheden.

Pushnotificaties

Als je (per ongeluk) hebt aangevinkt dat je pushnotificaties wilt ontvangen, kun je ze gelukkig ook weer uitzetten.
Lees hier hoe je de pushnotificaties uitzet.

Afmelden voor de nieuwsbrief

Wil je je afmelden voor de nieuwsbrief van Culy? Onderaan de laatste nieuwsbrief vind je een link waarmee je je kunt uitschrijven.

Affiliate links

In sommige artikelen maken we gebruik van affiliate links. Het zijn links naar producten die we aanraden op het gebied van eten.

Als er een affiliate link in een artikel staat, betekent dit dat je als lezer via deze link iets koopt op de betreffende website, Culy een percentage van het aankoopbedrag krijgt.

Over de uitgever

Culy.nl is onderdeel van Mediahuis Nederland. Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met sterke merken als De Telegraaf, DFT, Telesport, Metro, Autovisie, Privé en VROUW; regionale dagbladen (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander); digitale merken zoals Upcoming, Dumpert en Gaspedaal.

Daarnaast heeft Mediahuis merken en titels die zich richten op entertainment of e-commerce en bezit Mediahuis een indirect belang in puzzeluitgever Keesing. De missie van Mediahuis is om consumenten 24 uur per dag, 7 dagen per week te voorzien van hoogwaardige, gepersonaliseerde en relevante content op het gebied van nieuws, sport en entertainment, via alle denkbare distributievormen. Voor meer informatie over Mediahuis ga naar www.mediahuis.nl