Het laatste culinaire nieuws
Bijna nog lekkerder dan eten, vinden we het om inspiratie op te doen over eten. Om nieuwe dingen te ontdekken die onze nieuwsgierigheid wekken. Je eindeloos laven aan het laatste foodie nieuws over restaurants die bijzondere dingen doen, nieuwe producten waarvan je niet kunt wachten om ze te proeven en de nieuwste voedsel hybrides waarvan je ogen uit je kassen rollen.
De nieuwste food trends
Van de tacro (een kruising tussen een taco en een croissant – jawel!) via roze sla naar gepofte knolselderij: trends zijn er niet per se om op te volgen, maar ze zijn altijd heerlijk om over te lezen. Van de lekkerste tot de meest maffe voedseltrends: ze zijn er om van te genieten en dat doen we dan ook volop, op Culy.
Van hier tot Tokio
Door jou razendsnel het allerlaatste nieuws op het gebied van eten & drinken te brengen, hopen we jouw (culinaire) wereld te vergroten. Reis met ons mee naar New York, waar we je laten zien waarom de (koude) fried chicken van Momofuku Ko zo bijzonder is. Eet zwarte ramen in Tokio. Ontdek gekleurde dumplings in Parijs. Of laten we naar Londen gaan voor de eerste vegan high tea ter wereld.
Je hoeft trouwens niet altijd ver te reizen om je wereld te verbreden: ook dichtbij huis is er heerlijk food nieuws. Een Amsterdamse uitwisselingsstudent die kakelverse sushi serveert op zijn studentenkamer, een gave cookie dough bar in Groningen of de nieuwste reep van Tony’s Chocolonely: we got you covered.
Nieuwe restaurants
Bij Culy hebben we oren en ogen door het hele land. Zo pikken we de coolste restaurants en hotspots op die nét open zijn. Plekken waar we je blind naartoe kunt (of je vrienden naartoe kunt sturen), omdat je weet dat ze goed zijn. En dat je er áltijd lekker eet. Ontdek samen met Culy als één van de eersten die hippe street food bar in Utrecht, dat onontdekte pareltje in de Pijp in Amsterdam of dat steengoede restaurant op een plek waar je ‘m nooit zou verwachten.
“Life is a combination of magic and pasta.”
– Federico Fellini