Over Culy

Op Culy.nl inspireren we je dagelijks met artikelen waar het water je van in de mond loopt. Van lekkere recepten tot bijzondere food fotografie, en van handige filmpjes over eten tot slimme tips voor in de keuken. Wij maken moeilijke dingen makkelijker en makkelijke dingen leuker. Bij alles wat we doen en maken vragen we ons af: hoe kunnen we dit een Culy-twist geven? Oftewel: hoe wordt het verrassend en lekker, zonder dat het ontoegankelijk wordt.

Ons doel is om jou te verrassen met het mooiste op culinair gebied uit de gehele wereld, of dat nu aan de andere kant van de aarde is, of gewoon om de hoek in Nederland. Dat doen we aan de hand van eigen Culy Homemade-recepten met lekkere food-fotografie, culinaire inspiratie, de beste restaurants en handige kooktips. We inspireren om het lekkerste uit de dag te halen en nieuwe dingen te proberen, proeven en koken. Alles om dagelijks te kunnen genieten.

De één zal direct achter de potten en pannen gaan staan om deze inspiratie te verwerken in een prachtig gerecht, de ander blijft fijn achter het beeldscherm zitten en verlekkert zich aan al het moois. En dat is prima: wij overladen je graag met smakelijke artikelen, maar het is aan jou wat je daarmee doet.

Sommige inspiratie vinden wij op andere culinaire sites, maar wij zullen er altijd naar streven deze bronnen (uitgebreid) te vermelden. Mis je ergens een bron, mail ons dan en we zetten er graag direct de goede link bij. Is je content (deels) overgenomen op onze site en/of is je site gelinkt op onze site en ben je het daar niet mee eens, neem dan alsjeblieft contact met ons op en wij maken dit graag direct ongedaan.

De redactie

Wil je weten wie er allemaal aan Culy meewerken? Dat vind je in ons colofon. Je kunt ons bereiken op [email protected]. Wil je iets opsturen? Dat kan uiteraard ook. Vinden we leuk. Onze adresgegevens vind je hieronder.

Culy is een uitgave van

Mediahuis Nederland B.V.
Postadres: Postbus 376, 1000 EB Amsterdam
Bezoekadres: Basisweg 30, 1043 AP Amsterdam
Telefoon Sales: 088 824 0234
ING 66.78.39.518
KvK 34283848
btw NL 8185.08.760.B.01

***

We zijn te volgen op InstagramFacebook en Pinterest. Of volg ons handig met Bloglovin!

Over de uitgever

Culy is onderdeel van Mediahuis Nederland. Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met sterke merken als De Telegraaf, Metro, Autovisie, Manners, Famme, JMOuders, BEDROCK, NSMBL, WANT, VROUW en regionale dagbladen zoals het Noordhollands Dagblad en de Leeuwarder Courant.

Adverteren

Hier vind je alle info over adverteren op Culy.