Over Culy

Op Culy.nl inspireren we je dagelijks met artikelen waar het water je van in de mond loopt. Van lekkere recepten tot bijzondere food fotografie, en van handige filmpjes over eten tot slimme tips voor in de keuken.

Wij halen het mooiste en beste uit zowel onze eigen keuken als wat we op het web vinden, bij bevriende culinaire blogs en websites van zowel nationale als internationale bodem.

Ons doel is om jou te verrassen met het mooiste op culinair gebied uit de gehele wereld, of dat nu aan de andere kant van de aarde is, of gewoon om de hoek in Nederland.

De één zal direct achter de potten en pannen gaan staan om deze inspiratie te verwerken in een prachtig gerecht, de ander blijft fijn achter het beeldscherm zitten en verlekkert zich aan al het moois. En dat is prima: wij overladen je graag met smakelijke artikelen, maar het is aan jou wat je daarmee doet.

Sommige inspiratie vinden wij op andere culinaire sites, maar wij zullen er altijd naar streven deze bronnen (uitgebreid) te vermelden. Mis je ergens een bron, mail ons dan en we zetten er graag direct de goede link bij. Is je content (deels) overgenomen op onze site en/of is je site gelinkt op onze site en ben je het daar niet mee eens, neem dan alsjeblieft contact met ons op en wij maken dit graag direct ongedaan.

Culy is een uitgave van:

Mediahuis Nederland B.V.
Postadres: Postbus 376, 1000 EB Amsterdam
Bezoekadres: Basisweg 30, 1043 AP Amsterdam
Telefoon Sales: 088 824 0234
ING 66.78.39.518
KvK 34283848
btw NL 8185.08.760.B.01

***

We zijn te volgen op InstagramFacebook en Pinterest. Of volg ons handig met Bloglovin!