Melvin Sturm
Melvin Sturm Inspiratie 30 mrt 2024
Leestijd: 4 minuten

Dit zijn de leukste hotspots in de randstad

Leuke hotspots vinden in de randstad (Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam) wil nog wel eens een lastig klusje zijn. Soms zie je door de bomen het bos gewoon niet meer, maar goed eten en drinken is natuurlijk wel een must. Culy helpt je op weg met deze hotspot-tips in de randstad.

Hotspots in de randstad

Het voordeel van grote steden is dat het aanbod gigantisch is. Helaas is de keerzijde dat er ook veel restaurants zijn die niet aan de kwaliteit voldoen waar je naar op zoek bent. Het zoeken naar leuke – en vooral lekkere – hotspots kan daarom stressvol zijn als je geen idee hebt waar je het zoeken moet. Wanneer je onderstaande adressen opslaat weet je in ieder geval zeker dat je goed terecht komt.

> Alle Culy-approved hotspots vind je op onze pagina over restaurants

Hotspots Amsterdam

Onze hoofdstad is misschien wel de moeilijkste stad om je culinaire weg te vinden als je er niet zo bekend bent. De opties zijn eindeloos. Van Amsterdam-Noord tot Amsterdam-Zuid: je vindt er overal heerlijke plekken om te eten en te drinken. Dit zijn onze favorieten:

Interieur Bar Gui
Bron: Winnie Verswijvel voor Culy

Hotspots Den Haag

Oh, Oh, Den Haag! Den Haag staat bekend om zijn vele goede toko’s én uitstekende restaurants. Dat bewijzen onderstaande hotspots wel.

Capriole café Den Haag
Bron: Winnie Verswijvel voor Culy

Hotspots Rotterdam

Rotterdam bruist! Er gebeuren ontzettend veel spannende dingen op culinair gebied in Rotterdam. Van pop-ups die als paddenstoelen uit de grond schieten tot experimentele chefs die durven te spelen met nieuwe smaakcombinaties.

Bar Pekel
Bron: Website Station Bergweg

Hotspots Utrecht

In Utrecht eet je alles wat je hartje begeert. De domstad biedt ontzettend veel creatieve ondernemers die fantastisch koken en waanzinnige bieren maken. De hoogste tijd voor een tripje naar Utrecht dus voor deze leuke hotspots.

Frontaal Little Bar Fred
Bron: Frontaal Little Bar Utrecht

Hotspots buiten de randstad

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.