Kooktips
-
Als je matchapoeder op déze plek in huis bewaart, blijft het dus veel langer lekker en vers
-
Van Marigold tot Kipster: deze soorten eieren zijn er (en moet je kennen)
-
Van sriracha-mayonaise tot truffelmayo: zo meng je het zelf
-
Tip: maak eens een crunchwrap in je tosti-ijzer
-
Dit is de allerbeste manier om aardappelen te bewaren
-
Mag plastic in de magnetron? Dit zijn de do’s en don’ts
-
Japans koksmes bot? Je slijpt ‘m waarschijnlijk verkeerd (en dit is hoe het wél moet)
-
Dit is waarom je vandaag nog je knoflookpers de deur uit moet gooien
-
Havermout bereiden: zo maak je het lekkerste ontbijt waar je lang van vol zit
-
De beste kookhacks die we tegenkwamen op Reddit (probeer ze allemaal!)
-
Rendang maken: alle do’s en don’ts op een rijtje
-
Dit is waarom we fan zijn van deze Japanse curryblokjes uit de supermarkt