Kooktips
-
Zo maak je gefrituurde (!) kruiden in de magnetron (en dit kun je ermee)
-
Trend: beurre blanc met een twist – kan het nóg lekkerder?
-
Alles over snijtechnieken: brunoise, segmenteren, julienne en meer
-
Je ijs te koud om te scheppen? Zo laat je het zachter worden (nee, niet op kamertemperatuur!)
-
Kooktip: gooi nóóit de papieren verpakking van boter weg
-
Gooi het hart van de ananas niet weg: dit kun je er allemaal mee maken
-
Gooi oud brood nóóit weg: zo maak je het weer knapperig en zacht in de oven
-
Bosui snijden: zo moet het
-
Citroenen invriezen: het kan, het is een goed idee en zo doe je het
-
Geen vanille-extract in huis? Vervang het dan met dit goedkopere ingrediënt
-
Makkelijk sushi maken doe je met deze goedkope keukengadget
-
Pasta te ver doorgekookt? Gooi ‘m niet weg: dit kun je ermee