Kooktips
-
Ho, stop, wacht: 8x groenten die je nooit hoeft te schillen
-
5 alternatieven voor zwarte peper voor een verrassende twist
-
Budgettip: schenkel of mergpijp toevoegen aan de soep (voor een umamiboost)
-
Overgebleven hamburgers opwarmen? Dit is de állerbeste manier
-
Makkelijke karamelsaus maken? Smelt gewoon een paar snoepjes
-
Witte, lichte of donkerbruine (basterd)suiker? Dit is het verschil
-
Een frituurpan schoonmaken: zo tackel je dit klusje zonder gedoe
-
Stoofvlees bereiden? Met deze kooktip gaat het een stukje sneller
-
8 simpele tips om gewone witte rijst nét even wat spannender te maken
-
Kooktips uit de restaurantkeuken: waarom je altijd een dunschiller moet hebben
-
Zo maak je room met een smaakje (en dit zijn lekkere ideeën)
-
Kooktip: steak serveren op tomaten voor extra umami