Wat eten we vandaag?
Swipe en klik hieronder alles aan waar je zin in hebt
Culy's nieuwste recepten
- Zo maak je melanzane alla parmigiana in de airfryer (zonder oven én zonder afwas!)
- De ultieme bladerdeegsnack voor kerst met brie en cranberry + Culy’s tip voor het allerbeste glutenvrije bladerdeeg
- Pintxos met manchego en Jamón ConsorcioSerrano + gevulde kip uit de oven (Spaans comfortfood op je tafel!)
- Zo maak je thuis zelf een matcha latte
- Deze zalm en croûte maak ik als ik het mezelf makkelijk wil maken
▼
Wat eten we vandaag? 😋
Het nieuwste van Culy 🌟
-
Zo maak je melanzane alla parmigiana in de airfryer (zonder oven én zonder afwas!)
Melanzane alla parmigiana in de Ninja CRISPi: laagjes aubergine, tomaat en twee kazen. Makkelijk op te warmen; perfect voor vandaag én morgen.
-
Talking bagels: dit is het ultieme geheim achter een perfecte bagel (en dat zal je verrassen)
Hun naam betekent 'armband' in Duits, hun vorm symboliseert de levenscyclus en hun smaak is heerlijk als ze supervers zijn. Laat ons het hebben over bagels!
-
De ultieme bladerdeegsnack voor kerst met brie en cranberry + Culy’s tip voor het allerbeste glutenvrije bladerdeeg
Een lekker kerstbladerdeegsnack met brie. Het eenvoudige vegetarische kersthapje dat je ook glutenvrij kan maken!
-
Dit is waarom Noren zweren bij kaviaar uit een tube (en het is verrassend goedkoop!)
Een tube kaviaar bij het ontbijt is in Noorwegen heel normaal en verrassend goedkoop. Ontdek wat het is, hoe je het eet en waar je deze kaviaar kopen kan.
-
Pintxos met manchego en Jamón ConsorcioSerrano + gevulde kip uit de oven (Spaans comfortfood op je tafel!)
Ontdek twee makkelijke recepten met Jamón ConsorcioSerrano: pintxos met manchego en gevulde kip uit de oven met geitenkaas en de beroemde Spaanse ham.
-
9x Sinterklaascadeaus voor foodies tot 15, 25 en 40 euro
Inslaan jongens, de Sint komt er aan! En omdat we ons foodliefhebbend doelpubliek op de wenken bedienen, maken wij vast een overzicht met Sinterklaascadeaus tot 15, 25 en 40 euro. De ideale cadeautjes voor foodies dus, binnen elk budget.
-
7x simpele techniekjes om je feestgerechten visueel naar een hoger niveau te tillen
Met de feesten willen we maar één ding: scoren. En iedereen weet: eten doe je niet alleen met je smaakpapillen, maar ook met je ogen. Je lekkers dus alle eer aandoen? Til je feestgerechten dan visueel naar een hoger niveau met één van deze simpele techniekjes.
-
Dit is de stap die iedereen overslaat, maar waardoor mijn pannenkoeken extreem luchtig worden (+extra tips)
De meest luchtige pannenkoeken? In naam van de wetenschap zochten we uit hoe je je pannenkoeken extreem luchtig krijgt. Dit zijn onze tips.
-
Cupcakes bakken? Dit is het geheim voor de meest smeuïge exemplaren
Cupcakes mogen dan wat ouderwets zijn, wij vinden ze handig om in ons repertoire te hebben. Dit is het geheim voor smeuïge cupcakes!
Culy's Weekmenu 🍽️
Best gelezen 🔥
-
1
Dit is waarom jij je vis altijd te ver doorbakt (en dit is hoe je het wél moet doen)
-
2
Broodje doner maken zoals bij de kebabzaak? Met deze truc ben je in 20 minuten klaar!
-
3
Kom maar door: hier vind je de allerbeste saucijzenbroodjes van Nederland
-
4
Je wil je tomatensaus nooit meer anders maken dan zo
Onze nieuwste video 🤩
Lekkere foodvideo's 🍿
-
Deze zalm en croûte maak ik als ik het mezelf makkelijk wil maken
Maak indruk op je gasten met dit makkelijke voorgerecht zalm en croute. Zalm in bladerdeeg voor een makkelijke kerst 2025!
-
Deze sticky toffee-appeltaart wordt jouw nieuwe Sinterklaastraditie
De perfecte taart voor 5 december: deze smeuïge sticky toffee appeltaart is om generaties lang van te genieten!
-
Smashed (!) crispy chicken op z’n Indonesisch: ayam geprek is je nieuwe favoriet
Ayam geprek is crispy chicken op z'n Indonesisch: perfect gekruid én gesmashed met sambal. Met Culy's kruidenmix wordt het niet minder dan een smaakfeest.
Inspiratie & kooktips uit de Culy-keuken 🥐
-
Deze Culy-recepten zijn niet makkelijk, maar beláchelijk makkelijk
Iedereen heeft er wel eens behoefte aan: recepten die zo makkelijk zijn dat je het niet kunt geloven. Minimale moeite, maximaal resultaat.
-
Viral & verslavend: zo maak je de Thaise curry met dumplings die iedereen wil
Romige dumplings in Thaise curry uit de oven. Dit viral recept van TikTok staat binnen twintig minuten op tafel en is perfect comfortfood.
-
Dit is waarom chefs vaker een sjalot gebruiken dan een ui
Een banaansjalot en een witte ui lijken op het eerste gezicht op elkaar. Niets is minder waar, want het is niet voor niets dat chefs liever een sjalot gebruiken dan een ui.
-
7x recepten voor een relaxed etentje thuis (+ toetjestips!)
Iedereen die wel 'ns etentjes geeft weet: de leukste avonden bereik je niet al zwetend in de keuken. Zitten je gasten tevreden te smikkelen? Bingo. Zit jij daar als gastheer ook nog 'ns stressloos naast? JACKPOT. Daarom schotelen wij u voor: 7x recepten voor een relaxed etentje huis.
-
Ode aan Jonnie Boer: Zwolsche Stoof
Als eerbetoon aan sterrenchef Jonnie Boer delen we een hartverwarmend stoofgerecht met zijn kenmerkende Jonnie Boer kruiden: puur, regionaal en perfect in balans. Zijn onverwachte overlijden laat een leegte achter, maar zijn liefde voor smaak leeft voort in elke kruidige hap.
-
Zo maak je de perfecte shepherd’s pie met die krokante laag aardappelpuree
Shepherd's pie is een makkelijk low & slow ovengerecht met heerlijke saus en romige aardappelpuree uit de Britse keuken. Zo maak je 'm!
Hotspots die je niet mag missen 🍜
-
Kom maar door: hier vind je de allerbeste saucijzenbroodjes van Nederland
De beste saucijzenbroodjes van Nederland: knapperig bladerdeeg, sappige vulling en precies genoeg kruidigheid. Dit zijn de adressen om voor om te rijden.
-
De lekkerste Zeeuwse bolussen van Nederland haal je bij Bakkerij Koppejan
De beste Zeeuwse bolus vind je bij bakkerij Koppejan. Echte jikkemiene zonder poespas, met of zonder kaneel en een hemelse gevulde variant met gele room.
-
Deze Franse patisseriechef stort zich in hartje Amsterdam helemaal op het maken van canelés
Dat een Franse patisseriechef zich in Amsterdam heeft genesteld om er zijn geliefde canelés te verkopen, vinden we een uit-ste-kend nieuwtje. Enchantée Les Petits Canelés!
Smaakmakers 🤤
Culy
Dagelijks culinair genieten met de verrassende recepten en tips van Culy.
Culy is hét culinaire platform waarbij dagelijks genieten leidend is. We reiken je handvatten aan om plezier te ondervinden in het koken, geven je zelfvertrouwen om je draai te vinden in de keuken en zorgen dat je altijd indruk maakt bij je vrienden. Met eigen Culy Homemade-recepten met lekkere food-fotografie, culinaire inspiratie, de beste restaurants en handige kooktips. Alles om dagelijks te kunnen genieten.