Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 3 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Van Culy’s horeca helden voor jou: Culy’s Kerst Kookboek 2020!

Zit je nog een beetje met je handen in het haar omdat je niet precies weet hoe je kerst moet vieren dit jaar? Dan hebben we lekker nieuws voor je: wij vroegen chefs van de tofste restaurants in Nederland om hun recepten te delen met de lezers van Culy. Daarmee maakten we Culy’s Kerst Kookboek 2020, dat je gratis kunt downloaden.

#steundehoreca

Voor ons was het meteen duidelijk dat we met kerst een grote missie in vervulling wilden laten gaan: de horeca helpen waar we kunnen. Kerst is voor ons niet alleen een tijd om dankbaar te zijn voor dat wat we op ons bord vinden, maar ook voor de mensen die het maken.

De geweldige restaurant scene die we in ons land hebben – want die hebben we! – verdient het om gevierd te worden. Nu meer dan ooit. Voor hun doorzettingsvermogen, hun creativiteit en hun inventiviteit in een tijd waarin ze ontzéttend op de proef worden gesteld.

Culy's Kerst Kookboek 2020

Culy’s Kerst Kookboek 2020

En dus vroegen we aan onze favoriete restaurants door heel Nederland of ze hun te gekke kerstrecepten wilden delen met onze lezers. Om nog even te laten zien dat zij de smaakmakers zijn van alles wat we eten en daarmee onmisbaar voor ons zijn. Dat wilden ze.

RIJKS* bedacht bijvoorbeeld een kerst semifreddo, Triptyque deelde een open ravioli met bospaddenstoelen en schuimige truffeljus en restaurant Héroine maakte een spannende combinatie van rode kool met bietencrème en dulse wier. Stuk voor stuk heerlijke, creatieve gerechten van topchefs die je deze kerst zélf op tafel kunt toveren! 

Wie doen er mee?

Dit zijn alle deelnemende restaurants en chefs aan Culy’s Kerst Kookboek 2020:

Gratis te downloaden

Culy’s Kerst Kookboek bomvol recepten van Culy’s Horeca Helden is vanaf 7 december gratis te downloaden. Houd culy.nl in de gaten voor meer info. Wil je er nu al zeker van zijn dat je Culy’s Kerst Kookboek niet boek mist? Schrijf je dan nu alvast hieronder in voor onze nieuwsbrief. Dan vind je het kookboek maandag in je inbox!

> Check ook nog even wat jij kunt doen om je favoriete restaurants te steunen tijdens de lockdown. Of ga meteen bij ze afhalen