Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 2 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Super Lyan bezorgt nu feestelijke cocktailpakketten door heel Nederland

Goed nieuws voor alle cocktailfans: cocktailbar Super Lyan in Amsterdam bezorgt zijn fantastische cocktails nu ook door heel Nederland. Helemaal leuk wordt het met hun ‘Experience Boxes’, waarmee ze je een kant-en-klaar cocktailavondje bij je thuis aanbieden.

Prijswinnende cocktails

Ken je dat gevoel als je een steengoede cocktail drinkt en denkt: wat heb ik eigenlijk veel slechte cocktails gedronken in mijn leven? We weten niet hoe ze ‘t doen, maar de cocktails van Super Lyan zijn altijd perfect in balans. Een feestje voor je smaakpapillen.

Da’s ook niet zo gek, want achter deze supertoffe cocktailbar zit de Britse cocktailheld Ryan Chetiyawardana – oftewel Mr Lyan – die diverse prijzen won met zijn bars in Londen. Dat hij er in 2019 voor koos om een cocktailbar te openen in Amsterdam, vinden wij nog steeds een bijzonder feit. Naar eigen zeggen viel hij voor onze warme en gastvrije hoofdstad.

Super Lyan at Home
Bron: Nancy van Batenburg voor Culy

Super Lyan cocktail experiences

Amsterdammers konden eerder al de befaamde Negroni’s en Moscow Mules van Super Lyan bestellen via Uber Eats; nu gaat de bar nog een stapje verder met bezorging door heel Nederland.

Via de webshop kun je hun Kick Ass Cocktails – zoals de Lyan Mule en de Beeswax Old Fashioned – bestellen. Die worden kant-en-klaar geleverd in flesjes die goed zijn voor 2 tot 7 à 8 cocktails. Je hoeft dus zelf niets meer te mixen, dat is al voor je gedaan.

Helemaal feestelijk wordt het met de ‘Experience Boxes’ van Super Lyan. Die zijn er in de thema’s classic, party, disco of date night en bevatten alles van bar snacks tot kaarslicht tot playlists. Zo testten wij de ‘classic’, die niet alleen werd geleverd met de Lyan Negroni, Beeswax old fashioned, Tripped gimlet en Dry Martini, maar ook met olijven en nootjes.

Super Lyan At Home
Bron: Nancy van Batenburg voor Culy

Alsof je bij Super Lyan aan de bar zit

Bestel je zo’n box, dan wordt die per post bij je bezorgd. Er zit een menu bij waarop precies wordt aangegeven welke cocktail in welk flesje zit. Je hoeft ze alleen nog maar uit te schenken over ijs in een leuk glas en je hebt net het gevoel alsof je bij Super Lyan aan de bar zit.

Superleuk om een keer een intiem cocktailavondje bij je thuis mee te organiseren.

De Super Lyan Experience Boxes zijn er vanaf € 60,- euro en bevatten vier cocktails voor twee personen, een fles wijn, bar snacks, een Super Lyan tas en een link naar de Spotify playlist. Kijk voor meer informatie of om te bestellen op de website van Super Lyan

Bron: Nancy van Batenburg voor Culy

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.