Kooktips
-
Deze geniale ijskoffiehack wil je meteen proberen
-
Zonde om weg te gooien: met een restje jam maak je ijsthee, spritz, dressings en meer!
-
Deze eenvoudige truc van Ottolenghi tilt je gerechten naar een hoger niveau
-
Wat je nú kunt doen met de resthitte van je kolenbarbecue (en niemand doet!)
-
Ik ei veilig of ik ei niet: hoelang kun je een gekookt ei eigenlijk bewaren?
-
Vergeet de standaardvariant: dit kun je nog meer maken met (overgebleven) pannenkoekenmix
-
Cornstarch, maizena en alle verwarring daaromheen: wat is het, waar gebruik je het voor en wat als je het niet hebt?
-
Wecken zonder stress: zo steriliseer je een weckpot (ook in de vaatwasser)
-
Mindblowing: dit is waarom je saladedressing juist móét schiften
-
Appeltaart bakken zonder teleurstellingen: hoe voorkom je een natte bodem?
-
Hoe lang moet je mais koken? Alles wat je erover moet weten (van kolf tot korrel)
-
Waarom gastrique de echte held is van je saus (en je deze stap dus niet mag overslaan!)