Recepten voor een heerlijk vegetarisch kerstmenu (die je ook vegan kunt maken!)
:format(jpeg):background_color(fff)/https%3A%2F%2Fwww.culy.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F12%2F5_kerst-hummus.jpg)
10. Dessert: simpele pina colada tompouce met kokosijs
:format(jpeg):background_color(fff)/https%3A%2F%2Fwww.culy.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F12%2F2_pina-colada-tompouce.jpg)
Je hoeft geen vegetariër of veganist te zijn om dit nagerecht tot je favoriete dessert ever te bestempelen. En dan is het ook nog eens een makkelijk toetje om te maken (ding ding ding, jackpot!). Laat de boter weg in de ananas (die is alleen toegevoegd voor de smaak) en bestrijk de filodeegvellen met wat neutrale olie in plaats van boter. Gebruik daarnaast het lekkere kokosijs van Prof. Grunschnabel, da’s helemaal vegan. Kun je dat niet vinden? Ga dan voor vegan kokosyoghurt, bijvoorbeeld van Abbott Kinney’s.
> Vegan nagerecht: Simpele pina colada tompouce met kokosijs