Vlees
-
Culy Homemade: burrata bowl met mortadella, pistachepesto en tomaat
-
Culy Basics: zelf je eigen gehaktkruiden maken
-
Makkelijke kimchi jjigae (Koreaanse stoofpot met buikspek en kimchi)
-
Côte de boeuf met bearnaise uit het nieuwe kookboek van Rijsel
-
Toast Kannibaal uit het nieuwe kookboek van Rijsel
-
Culy Homemade: cordon bleu 2.0 (met serranoham en manchego)
-
Culy Basics: zelf slavinken maken (véél lekkerder dan kant-en-klaar)
-
Culy Homemade: broodje ribeye bulgogi (zoals bij Chun Café)
-
Culy Homemade: steak taco’s met salsa macha
-
Culy Homemade: gevulde bagels met een gebakken ei voor Pasen
-
Culy Homemade: (restje) gehakt in slawraps met hoisin en sriracha
-
Culy Homemade: gehaktbrood met hoisin-glazuur en five spice