Redactie
Redactie Diner 11 dec 2017
Leestijd: 4 minuten

10 heerlijke kerst amuses in 10 minuten – deel 1

Geitenkaasballetjes met cranberry en bieslook

Rol van plakjes zachte geitenkaas met natte handen mooie balletjes. Laat deze 10 minuten opstijven in de koelkast.
Hak ondertussen de cranberry’s en bieslook fijn en doe ze ieder apart in een schaaltje. Haal de geitenkaasballetjes uit de koelkast. Haal de helft door de gehakte cranberry’s en de helft door de gehakte bieslook. Serveer met een mesje of lepeltje. Lekker op brood of toastjes.

Tip: Bereid deze amuse al zo ver voor door de balletjes van tevoren te rollen.

Wijntip van Mr. Vino: veilige en heerlijke keuze is een Sancerre. Onder andere te koop bij Gall & Gall is de La Robinière voor 17,59. Een mooi alternatief vind ik de Château de Parenchère van rond de 8 euro.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.