Mathilda Verwoerdt
Mathilda Verwoerdt Restaurants 31 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Hotspot: Alfredo’s Rotterdam voor goddelijke taco’s en cocktails

Mexicooo, Mexi-hiii… Nee oké, dit doen we je niet aan. (Te laat zeker, hè?). Maar het mag bij deze duidelijk zijn dat we van de Mexicaanse keuken houden. En gelukkig voor ons bestaat nu Alfredo’s: een fantastisch Mexicaans restaurant in Rotterdam. Yes!

Hoewel tequila eigenlijk nooit een goed idee is, winnen taco’s, burrito’s en tortilla’s toch elke keer weer ons hart. Al helemaal nu er een heel restaurant aan is gewijd in Rotterdam. Je kan er terecht voor Mexicaans streetfood, maar ook voor comfort food en lekkere drankjes.

Alfredo's Taqueria
Bron: Alfredo's Taqueria

De hele dag taco’s bij Alfredo’s Rotterdam

Taco’s all day long is wat we willen. En dat kán ook bij Alfredo’s. Ze hebben er heel gevarieerde taco’s met vis, rundergehakt en met Iberisch varkensvlees. Koolsla en bierbeslag zien we vaak terug komen op de kaart.

Maar ook de vegetariërs onder ons zijn er op hun plek: je kan namelijk kiezen uit drie verschillende vegetarische taco’s. Zoals een taco met gefrituurde bakbanaan in bierbeslag, met mango- habanero salsa, crema en rode koolsalade. Maar ook een vega taco met paddestoelen en sesam-pipian mole met geroosterde pompoenpitjes. Lekker voor als je al in die herfstsferen zit!

Alfredo's Rotterdam

Zes gangen menu

Voor het hoofdmenu zijn er maar twee keuzes, maar wij denken dat je daar meer dan genoeg aan hebt. Zo kun je kiezen voor ‘Super Tasty Burritos’. Dat klinkt super goed en ook hier kun je weer kiezen voor vlees of vegetarisch. Maar je kunt ook gaan voor Alfredo’s zes gangen menu. Ietsje duurder, maar dan heb je ook wat: twee voorgerechten, drie taco’s én natuurlijk een lekker toetje.

Voor het dessert kun je kiezen voor horchata, of voor kokos flan met in – jawel – tequila gemarineerd fruit. Dit is duidelijk alleen weggelegd voor de waaghalzen onder ons.

Alfredo's Taqueria
Bron: Alfredo's Taqueria

Mexicaanse hapjes

Wil je liever alleen even een Mexicaanse snack, maar niet meteen een hele maaltijd? Dan ben je bij Alfredo’s ook aan het juiste adres. Je kan er genoeg kleine Mexicaanse hapjes krijgen, zoals tortillachips met guacamole en salsa, een maiskolf van de grill of Alfredo’s chorizo met compote van zoete aardappel en mezcal. Zin in snacks, anyone?

Maar ook een Nachos Kapsalon (willen we!) een crispy salade mét tortillachips of een lekker warm kommetje soep met onder andere krokante tortilla reepjes. Yum!

Het adres van Alfredo’s Rotterdam

Goudsesingel 204
3011 KD Rotterdam

Alfredo’s Rotterdam is van dinsdag tot en met zondag geopend. Check de website even voor de precieze openingstijden. 

Meer leuke hotspots?

Alfredo's Rotterdam
Alfredo's Taqueria
Alfredo's Taqueria

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.