Lai-Wah Chong
Lai-Wah Chong Inspiratie 20 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Holy macaroni! Deze hotspot in Londen heeft 6 soorten mac ‘n cheese

Bij The Mac Factory in Londen serveren ze maar liefst 6 soorten mac ‘n cheese en die willen we allemaal proeven!

Dat je mac ‘n Cheese op verschillende manieren kan maken wisten we al. Een groene versie, met broccoli en bloemkool of zelfs eentje zonder kaas: het kan allemaal. Dit restaurant in Londen heeft maar liefst 6 verschillende soorten van deze cheesy pasta op de kaart staan.

The Mac Factory Londen
Bron: The Mac Factory

THE MAC FACTORY

Om de 6 verschillende soorten mac ‘n cheese te bereiden, gaat er bij ‘The Mac Factory’ maar liefst 30 ton cheddar per jaar door!

Met béchamelsaus als basis worden de 6 verschillende mac ‘n cheese-gerechten gemaakt. Van de klassieke variant met cheddar en mozzarella tot de Posh Spice met chorizo, harissa en gekaramelliseerde uien.

De versie met champignons met knoflook en truffelolie of met gerookte pancetta, wilde paddenstoelen en knoflook staan vast op ons lijstje mochten we in Londen zijn.

De kaashemel

Mocht dat nog niet genoeg zijn, worden alle 6 de smaken getopt met een crumble van Parmezaan en tijm. Dit is de kaashemel en wij willen er naartoe!

De eigenaren hebben als doel om de (meestal) kant-en-klare mac ‘n cheese uit zijn muffe imago te halen en dat is ze zo te zien goed gelukt. London, here we come!

The Mac Factory heeft 2 vestigingen in Londen.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.