Culy
Culy Dessertrecepten 12 mrt 2015

Makkelijk bananenbrood met walnoten en rozijnen

Dit recept voor een makkelijk bananenbrood met walnoten en rozijnen van Renée Kemps is een must om te maken. 

Verwarm je oven voor op 180 graden. Vet een cakevorm in met boter. Klop de boter en suiker tot een luchtig, wit geheel. Voeg het ei toe en mix tot een glad mengsel.

Voeg de geprakte banaan, vanille en yoghurt toe. Mix en voeg vervolgens bloem, bakpoeder, kaneel en zout toe. Mix tot alles is gemengd.

Roer de rozijnen en walnoten er doorheen en bak het bananenbrood gedurende een uur of tot wanneer een satéprikker er schoon uitkomt.

Bananenbrood

Wat eten we met Kerst? Download het gratis Culy Kerst Kookboek!

Schrijf je in de voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox

Reageer op artikel:
Makkelijk bananenbrood met walnoten en rozijnen
Sluiten