Redactie
Redactie Inspiratie 20 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Culy’s glutenvrije 4-gangen keuzemenu tijdens de feestdagen

Het hebben van een glutenallergie of -intolerantie is al vervelend genoeg, laat staan tijdens de feestdagen. Culy stelde een menu samen met alleen maar glutenvrije recepten, van begin tot eind, inclusief desserts. Klik op de titels voor de bijbehorende recepten en enjoy!

Voorgerecht:

Bisque d’homard (kreeftensoep)

Frisse bietensalade met grapefruit en vanille

Klassieke steak tartare (serveren met glutenvrij- of zonder brood mét fijne mosterd)

steak tartare budget proof kerstmenu

Tussengerecht:

Caprese met een twist

Coquilles met hazelnootboter

Dungesneden entrecôte, rucola en mierikswortel

coquilles

Hoofdgerecht:

Zelf (warm)gerookte zalm

Eendenborstfilet met sinaasappelsaus

Gevulde kip met balsamicoglazuur

Met: 

Zoete-aardappelgratin

Polentafriet

polentafriet

En: 

Een hele bloemkool geroosterd in de oven

geroosterde bloemkool
Culy

Dessert:

Chocoladetaart

Laagjestoetje met frambozen en chocolade

Semifreddo met honing en pistachenoten

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.