Culy’s glutenvrije 4-gangen keuzemenu tijdens de feestdagen

Culy 20 dec 2015 Inspiratie

Het hebben van een glutenallergie of -intolerantie is al vervelend genoeg, laat staan tijdens de feestdagen. Culy stelde een menu samen met alleen maar glutenvrije recepten, van begin tot eind, inclusief desserts. Klik op de titels voor de bijbehorende recepten en enjoy!

Voorgerecht:

Bisque d’homard (kreeftensoep)

Frisse bietensalade met grapefruit en vanille

Klassieke steak tartare (serveren met glutenvrij- of zonder brood mét fijne mosterd)

Steak tartare stock

Tussengerecht:

Caprese met een twist

Coquilles met hazelnootboter

Dungesneden entrecôte, rucola en mierikswortel

rauwe coquilles schelp stock

Hoofdgerecht:

Zelf (warm)gerookte zalm

Eendenborstfilet met sinaasappelsaus

Gevulde kip met balsamicoglazuur

eendenborst vijgen stock

Met: 

Zoete-aardappelgratin

Zoete-aardappelgratin stock

Polentafriet

Culy Homemade polenta friet0010

En: 

Een hele bloemkool geroosterd in de oven

Bloemkool

Dessert:

Chocoladetaart

Laagjestoetje met frambozen en chocolade

Semifreddo met honing en pistachenoten

Frambozentoetje stock

Reageer op artikel:
Culy’s glutenvrije 4-gangen keuzemenu tijdens de feestdagen
Sluiten