Auke Sprangers
Auke Sprangers Inspiratie 10 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is waarom iedereen de Always pannen van Our Place wil hebben

Heb je het over wachtlijsten of viral gaan, dan denk je waarschijnlijk vooral aan een reservering bij Noma of een TikTok pasta. Niet is minder waar, want er is nu een pan waar werkelijk waar iedereen achteraan zit. We hebben het over de Always Pannen van Our Place. En zoals bij elke culinaire hype willen we graag weten: waarom willen we dit hebben?

8-in-1

Eén ding is zeker: over de marketing van de Always Pan is goed nagedacht. De tagline ‘Designed for everything and always‘ klinkt de gemiddelde millennial als muziek in de horen: de pan belooft acht keuken tools te kunnen vervangen en daarmee ruimtebesparend te zijn. Van stomen tot bakken en van frituren tot koken.

Het zou in ieder geval Culy’s volledige lijst met musthave pannen moeten vervangen.

Uiterlijk

Het oog wil ook wat (en al helemaal op social media), dus de pannen zijn te verkrijgen in verschillende pasteltinten. Het gevolg: de pan kan bij elk diner op tafel als een ware toevoeging van je goed gestylde tafelsetting. Van stijlvol lila tot tijdloos taupe: voor iedereen zit er wel iets tussen.

Creuset

Wellicht komen sommige eigenschappen je bekend voor: de kleurenreeks, de hype, en de veelzijdigheid. Jawel, de Always Pan wordt dan ook wel eens de Creuset pan voor de millennial genoemd. We zijn erg benieuwd of dit exemplaar het net zo lang uithoudt.

Voor- en nadelen

De meningen over de Always Pan zijn verdeeld: noemt hype goeroe Oprah Winfrey het de “Kitchen Magician”, dan heb je natuurlijk gegarandeerd een succes te pakken. Ook verschijnen er kritische stukken zoals bijvoorbeeld dit stuk van de NY Times. Na flink veel testen in de keuken concludeert het stuk dat de pan bijvoorbeeld niet in de oven kan, te laag is om goed te stomen en dus uiteindelijk niet per se alles nakomt wat het belooft. Maar, het neemt natuurlijk niet weg dat de Always Pan een goede en esthetische keuze is in een kleine keuken.

Helaas kunnen we het zelf (nog) niet uittesten, aangezien de pan eerst de wachtlijsten in Amerika wil oplossen, alvorens ze onze kant opkomen. Nog even geduld dus!

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.