Redactie
Redactie Restaurants 14 nov 2018
Leestijd: 1 minuut

Soso Zoetermeer: Zuid-Amerikaanse klassiekers en tropische cocktails

Tropische planten, lieve houten meubels en latin deuntjes uit de speakers. Als je Soso binnenloopt waan je je met gemak in een tropisch paradijsje. Een fijn restaurant voor iedereen die houdt van Zuid-Amerikaans eten. 

Het nieuwe plein Cadenza in Zoetermeer zit vol met fijne restaurants waaronder Soso. Het restaurant serveert een hoop Zuid-Amerikaanse gerechten met een focus op de Javaans-Surinaamse keuken.

Zuid-Amerikaanse landen staan bekend om hun relaxte en open sfeer. De gastvrijheid is daarom net zo belangrijk als de gerechten in het restaurant. Het eten wordt niet alleen met liefde bereidt, maar ook geserveerd.

Fried chicken bij Soso Zoetermeer

Klassieke Zuid-Amerikaanse gerechten

De menukaart van Soso bestaat uit Braziliaanse klassiekers als picanha (steak) en Argentijnse T-bonesteak. Surinaamse gerechten worden ook volop vertegenwoordigd op het menu. Denk bijvoorbeeld aan gerechten zoals saotosoep, roti en pom.

Van 12:00 uur tot 16:30 uur kun je er terecht voor een tropische lunch. Denk aan broodjes pom, kip kerrie, bakkeljauw en tja sieuw. Ook hebben ze fijne tosti’s met een Zuid-Amerikaanse twist zoals een tosti kip met kaas en hoisinsaus. Daarnaast serveren ze een hoop fijne bekende bijgerechten zoals bakabana, telo (cassave met bakkeljauw), en bara’s.

Sate bij Soso Zoetermeer

Tropische cocktails

Klassieke Zuid-Amerikaanse gerechten zijn niet compleet zonder fijne drankjes. Van de welbekende Cuba libre, Piña colada tot aan Margarita’s en Mojito’s: je kunt deze tropische cocktails hier allemaal bestellen. Alles wat je nodig hebt voor een tropisch feestje!

Het adres van SoSo

Oostwaarts 21 (44,75 km)
2711BA Zoetermeer

Het restaurant is geopend van 12:00 uur tot 23:00 uur, reserveren kan via de site van Soso. 

Meer Zuid-Amerikaanse restaurants

Tropische cocktails bij Soso Zoetermeer
Interieur van Soso Zoetermeer

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.