Rosa Bertram
Rosa Bertram Restaurants 11 sep 2018
Leestijd: 2 minuten

Bij Café Aimée in Den Haag dineer je in een botanische oase

Café Aimée in Den Haag zit in een prachtig pand, dat helemaal is omgetoverd tot een kleurrijk botanisch restaurant. Sinds kort geniet je er van een bijzondere kaart, die varieert van streetfood tot luxe gerechten en eigentijdse signature dishes.

Waar eerst horecagelegenheid De Burcht zat, openden eigenaren Marloes en Martijn nu hun Café AiméeDe villa onderging na de overname een flinke verbouwing, maar dat was het waard. Tussen de botanische elementen, donkere kleuren, fluwelen banken en gouden bar begeef je je namelijk even in een dromerige, twee verdiepingen tellende oase.

Het menu van Café Aimée

Bij Café Aimée kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner. Het menu is uiteenlopend, van vernieuwende gerechten tot typische klassiekers – gelukkig zijn de voor- en nagerechten gemakkelijk te delen. Vooraf kun je onder andere kiezen voor een plankje brood met hummus of chimichurri, oesters of een heerlijk rijkbelegde Pata Negra-plank.

broodje Philadelphia Steak

Toe aan méér eten (wie niet)? Als hoofdgerecht kies je bijvoorbeeld voor een poké-bowl met zalm, een rogvleugelfiletfalafel of de biologische burger Aimée. Alle gerechten in het restaurant worden bereid met duurzame en waar mogelijk ook lokale producten.

Voor de kaasliefhebbers staat er ook een bijzondere kaasplank op het menu. Deze is samen gesteld door Ed Boele, die zijn eigen kaasspeciaalzaak heeft in Den Haag.

Het adres van Café Aimée

Lijsterbesplein 2
2563 KX Den Haag

Café Aimée opent elke dag om 10.00 uur. Op maandag en dinsdag ben je er tot 00.00 uur welkom, op woensdag en donderdag tot 01.00 uur en in het weekend is het restaurant geopend tot 02.00 uur.

Meer restaurants in Den Haag

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.