Redactie
Redactie Restaurants 2 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Suzie Q Den Haag: botanisch paradijsje aan de Scheveningse haven

Den haag is een Hotspot rijker en niet zomaar één. Suzie Q ligt aan de tweede Scheveningse haven en is nu al een fenomeen. Met een 8,6 stonden ze bovenaan het lijstje van het AD Terrassentrofee. Terwijl ze nog geen kleine twee maanden open zijn. 

Wij snappen die trofee wel: Suzie Q is een botanisch paradijsje met prachtig uitzicht over de haven. Het geeft je een fijn vakantiegevoel in de mooie stad achter de duinen.  Al helemaal met een glas wijn en verse oesters met frisse frambozenazijn op je bord.

Burger bij Suzie Q
Bron: Restaurant Suzie Q

Menu Suzie Q

Het restaurant heeft een internationale kaart met vlees, vis en vegetarische gerechten. Ze serveren onder andere gegrilde octopus met groene asperges. Maar ook quinoa salade met gegrilde groenten en langzaam gegaarde buikspek met hoisin.

Ook als je zin hebt in zoet is er veel keuze, onze favoriet is de signature cheesecake met rood fruit!

Haagse chef

In de keuken staat een bekende van de Haagse horeca. Ted van Dissel werkte onder andere voor de Oker en Café Franklin in Den Haag. Van de Black Angus burger op een brioche broodje met truffelmayo, cheddar en gebakken ui tot aan zalm tataki met sesam, soja lak, knapperige nori en komkommer: de Haagse kok stelt niet teleur!

Het adres van Suzie Q:

Doctor Lelykade 33-37
2583 CL Den Haag

Suzie Q is doordeweeks geopend van 16:00 tot 22:00 uur en in het weekend openen de deuren al om 12:00 uur tot 24:00 uur. 

Meer hotspots in Den Haag

Suzie Q
Restaurant Suzie Q

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.