Soort
-
Witlofsoep met blauwekaasroom en een scheut cognac
-
Catalaanse bullinada (vissoep met mayonaise) uit MED van Claudia Roden
-
Ebi Katsu (knapperige garnalen op steamed buns) voor bij de borrel
-
Waterkerssalade met eend en sinaasappel (+ opmaakrecept) van Yvette van Boven
-
Gnocchi met Grana Padano, pompoen en chorizo
-
Heerlijke bouillon van Grana Padano met witte bonen en groenten
-
Pulpo carpaccio van restaurant Sjefietshe
-
Gegrilde courgettes met warme yoghurt en saffraanboter van Ottolenghi
-
Cobbler met pruim, braam en tequila (of ander seizoensfruit)
-
Kip uit de oven met olijven en citroen (uit Med van Claudia Roden)
-
Za’atar-zalm met tahin van Ottolenghi
-
Een heerlijk simpele tapa: Chorizo Infierno (vlammende chorizo)