Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 18 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Win 10 x lekkers van de high tea van Waldorf Astoria

Feest op de redactie én bij jou, want deze maand bestaat Culy maar liefst 10 jaar! Om dat te vieren geven we deze maand heel wat toffe Culy-prijzen weg (immers: wie jarig is, trakteert!). Vandaag op het programma:  10 x lekkers van de high tea van Waldorf Astoria!

En we durven het bíjna niet te zeggen: maar misschien is dit wel één van de allermooiste prijzen die we deze maand weggeven.

Waldorf Astoria high tea
Bron: Jan-Kees Steenman (Seeityourself)

Culy’s 10e verjaardag

Op 19 augustus viert Culy haar 10de verjaardag. Je begrijpt: dat kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom zal augustus in het teken staan van feestgenieten en vooral van lekkers. Heel. Veel. Lekkers.

Wat gaan we doen? De komende 10 dagen geven we dagelijks 10 x typische Culy-producten weg. Hou de website dus goed in de gaten, we hebben echt ontzéttend gave prijzen in petto. Die prijzen hebben we met liefde geselecteerd op de nodige Culy-factor: van friet tot chocola en koffie en van koekjes tot cocktails en bier. Hadden we nou al gezegd dat je de website maar beter aandachtig in de gaten houdt?

Waldorf Astoria high tea
Bron: Jan-Kees Steenman (Seeityourself)

Culy en Waldorf Astoria

Bij Culy kijken we al jaren uit naar de nieuwe high tea van Waldorf Astoria. Dat is namelijk – zonder overdrijven – de allermooiste high tea van Amsterdam (en waarschijnlijk zelfs van heel Nederland) en wisselt om de zoveel maanden. Elk seizoen laten patissier Vipin Charly en chef Sydney Schutte hun creatieve brein los op een ander thema. Viktor & Rolf, ballerina Igone de Jong, juwelen of de zomer: iedere keer weer zijn we verbaasd van hun knap bedachte, wondermooie gebakjes.

Toen de Peacock Alley – waar de high tea geserveerd wordt – tijdens de lockdown de deuren moest sluiten, ontstond al gauw een hele toffe afternoon tea at home formule. We schreven daar destijds nog over: “De high tea ervaring voelt écht heel chique en luxueus aan, zelfs zonder dat je – zoals wij – fancy etagères in huis hebt om de kunstwerkjes op te presenteren.

Kortom: wij zijn een fan van het eerste uur en dat enthousiasme willen we graag met jullie delen.

Waldorf Astoria high tea
Bron: Jan-Kees Steenman (Seeityourself)

Win 10 x lekkers van Waldorf Astoria’s high tea

Valt het op dat we in onze nopjes zijn omwille van deze gave winactie? Dit is wat je kunt winnen: 3 x Afternoon Tea in de Peacock Alley en 7 x Afternoon Tea at Home (op te halen in het hotel in Amsterdam).

Wat moet je doen? Stuur een mail naar [email protected] met in de onderwerpregel ‘Afternoon Tea‘ en vermeld met wie jij zo’n high tea wil delen en waarom (samen met je naam en je adres). Deelnemen kan tot en met 25 augustus, daarna krijgen de winnaars van ons bericht.

Adres Waldorf Astoria:

Herengracht 542-556, 1017 CG Amsterdam

Waldorf Astoria high tea
Bron: Jan-Kees Steenman (Seeityourself)

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.