Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 15 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Culy 10 jaar! Win 10 x koffie van Friedhats

Feest op de redactie én bij jou, want deze maand bestaat Culy maar liefst 10 jaar! Om dat te vieren geven we deze maand heel wat toffe Culy-prijzen weg (immers: wie jarig is, trakteert!). Vandaag op het programma: 10 x koffie van het te gekke Friedhats Coffee Roasters. 

Want dat goeie koffie álles beter maakt, is een vaststaand feit.

Culy’s 10e verjaardag

Op 19 augustus viert Culy haar 10de verjaardag. Je begrijpt: dat kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom zal augustus in het teken staan van feestgenieten en vooral van lekkers. Heel. Veel. Lekkers.

Wat gaan we doen? De komende 10 dagen geven we dagelijks 10 x typische Culy-producten weg. Hou de website dus goed in de gaten, we hebben echt ontzéttend gave prijzen in petto. Die prijzen hebben we met liefde geselecteerd op de nodige Culy-factor: van friet tot chocola en koffie en van koekjes tot cocktails en bier. Hadden we nou al gezegd dat je de website maar beter aandachtig in de gaten houdt?

Culy en Friedhats koffie

Vandaag op het programma: koffie! Want dat we op de Culy-redactie een grote liefde hebben voor goeie koffie, hoeft geen betoog. Toen Culy’s Winnie nog geen kleine Culy was, werkte ze jarenlang in koffiebars als barista. Je begrijpt: sindsdien is ze naarstig op zoek naar de allerlekkerste koffie.

Die vond ze een tijd geleden bij FUKU in Amsterdam. Want als je koffie gezet wordt door een vicewereldkampioen, dan weet je dat het goed zit. Bij FUKU ligt de focus op de beste koffiebeleving in de puurste vorm. Hier moet je niet zijn voor een latte karamel met extra marshmallows, voor een perfect gezette espresso des te meer.

FUKU is trouwens het kindje van Friedhats: een gave Amsterdamse micro-koffiebranderij (waar je trouwens ook een tof koffie-abonnement bij kunt afsluiten!). Hoewel smaak leidend is in het selecteren van de bonen, staan ze bij Friedhats ook voor transparantie en een eerlijk productieproces.

Wij zijn al jaren fan van hun kleurrijke blikken koffie (shout-out naar de grafisch ontwerper!) waar dus ook nog eens de lekkerste koffie in blijkt te zitten. En die mogen wij nu weggeven!

Koffie van Friedhats
Bron: Friedhats

Win 10 x koffie van Friedhats

Je begrijpt dus dat we ontzettend blij zijn dat we voor Culy’s 10de verjaardag 10 x koffie van Friedhats mogen weggeven! Wil jij kans maken op koffiebonen van deze knappe koffiebranders? Neem gauw deel!

Wat moet je doen? Stuur een mail naar [email protected] met in de onderwerpregel ‘Friedhats‘ en vermeld wat jouw favoriete koffiemoment is. Deelnemen kan tot en met 22 augustus, daarna krijgen de winnaars van ons bericht.

De winactie is inmiddels afgelopen. Winnaars hebben intussen bericht ontvangen. 

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.