Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 12 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Culy 10 jaar! Win 10 x regenboogpakketten van Tony’s Chocolonely

Feest op de redactie én bij jou, want deze maand bestaat Culy maar liefst 10 jaar! Om dat te vieren geven we deze maand heel wat toffe Culy-prijzen weg (immers: wie jarig is, trakteert!). Vandaag op het programma: 10 x regenbogen (dat wil zeggen: een kleurrijk assortiment van alle repen) van Tony’s Chocolonely.

Jááá, dat wil je.

Culy’s 10e verjaardag

Op 19 augustus viert Culy haar 10de verjaardag. Je begrijpt: dat kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom zal augustus in het teken staan van feestgenieten en vooral van lekkers. Heel. Veel. Lekkers.

Wat gaan we doen? De komende 10 dagen geven we dagelijks 10 x typische Culy-producten weg. Hou de website dus goed in de gaten, we hebben echt ontzéttend gave prijzen in petto. Die prijzen hebben we met liefde geselecteerd op de nodige Culy-factor: van friet tot chocola en koffie en van koekjes tot cocktails en bier. Hadden we nou al gezegd dat je de website maar beter aandachtig in de gaten houdt?

Culy x Tony's
Bron: Winnie Verswijvel voor Culy

Culy en Tony’s Chocolonely

Vandaag op het programma: chocolade! Daarvoor kloppen we aan bij onze vrienden van Tony’s Chocolonely. Hoeft het nog betoog dat we al jaren van zijn van Tony’s? Wij denken van niet. Sinds de start van dit te gekke merk delen wij al jaren met veel liefde hun laatste nieuwtjes en houden we jullie op de hoogte van de nieuwste smaken in hun assortiment.

Een jaar geleden, voor Culy’s 9de verjaardag, maakten we ook nog eens een limited edition Culy x Tony’s Chocolonely reep. Wat een hoogtepunt was dat! Onze Culy’s reep luisterde naar de smaak puur-wit-speculaas-zeezout-toffee. Een hele, goddelijke mond vol. Helaas was ‘ie toen beperkt verkrijgbaar, maar mán wat zouden we ‘m graag nog eens willen proeven!

Culy x Tony's
Bron: Winnie Verswijvel voor Culy

Win 10 x regenbogen van Tony’s Chocolonely

Je begrijpt dus dat we ontzettend blij zijn dat we voor Culy’s 10de verjaardag 10 x regenboog-pakketten van Tony’s Chocolonely mogen weggeven aan onze trouwe Culy-lezers. Kenners weten dat zo’n regenboog alle smaken van het vaste Tony’s assortiment bevat: lekker!

Wat moet je doen? Stuur een mail naar [email protected] met in de onderwerpregel ‘Tony’s Chocolonely‘ en vermeld waarom jij de grootste chocoladelover bent. Deelnemen kan tot en met 18 augustus, daarna krijgen de winnaars van ons bericht.

De winactie is inmiddels afgelopen. Winnaars hebben inmiddels bericht gehad. 

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.