Maaike Kooijman
Maaike Kooijman Culinair nieuws 16 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Culy 10 jaar! Win 10 x een bierpakket van Lowlander

Feest op de redactie én bij jou, want deze maand bestaat Culy maar liefst 10 jaar! Om dat te vieren geven we deze maand heel wat toffe Culy-prijzen weg (immers: wie jarig is, trakteert!). Vandaag op het programma:  10 x een bierpakket van Lowlander!

Je kent het hippe Lowlander misschien van hun bijzondere acties: ze produceerden tompoucebier in samenwerking met HEMA en maakten Winter IPA van gerecyclede kerstbomen. Maar ze doen een stuk meer dan dat!

Culy’s 10e verjaardag

Op 19 augustus viert Culy haar 10de verjaardag. Je begrijpt: dat kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom zal augustus in het teken staan van feestgenieten en vooral van lekkers. Heel. Veel. Lekkers.

Wat gaan we doen? De komende 10 dagen geven we dagelijks 10 x typische Culy-producten weg. Hou de website dus goed in de gaten, we hebben écht heel gave prijzen voor jullie in petto. Die prijzen hebben we met liefde geselecteerd op de nodige Culy-factor: van friet tot chocola en koffie en van koekjes tot cocktails en bier. Hadden we nou al gezegd dat je de website maar beter aandachtig in de gaten houdt?

Lowlander: ‘brewed with botanicals’

Vandaag op het programma: bier! Daarvoor kloppen we aan bij Lowlander, dat bier brouwt met botanicals. Qué?, horen we je denken. Daarmee bedoelen ze: kruiden, specerijen, fruit en andere ingrediënten uit de natuur om ons heen.

Klinkt nieuw, maar eigenlijk is het dat helemaal niet: in den beginne van de bierbrouwerij in Nederland werd dit ook al gedaan! Nederlandse brouwers gebruikten eeuwen geleden al kruiden en specerijen om hun bier mee op smaak te brengen. Lowlander brengt dat nu terug in ons smaakpalet met werkelijk fenomenale bieren (die ook nog eens een heel tof etiket hebben).

Dat verklaart ook waarom ze zo’n prachtig bierglas met een botanisch tintje hebben. We zouden bijna medelijden krijgen met je andere bierglazen, die er enorm bij in het niet vallen.

Win bierpakket Lowlander
Bron: Lowlander

Win 10 x bierpakket van Lowlander

Zo’n glas kun jij dus winnen – samen met drie verschillende bieren van Lowlander. Het mag dan onzeker zijn hoe het de komende tijd met de terrassen zal gaan, maar jij hoeft de deur niet meer uit om van wat vloeibaar goud te genieten. Denk je aan ons als je in de zon je fruitige biertje opentrekt?

Wat moet je doen? Stuur een mail naar [email protected] met in de onderwerpregel ‘Lowlander bierpakket‘ en vermeld wat jouw favoriete plek is om van een biertje te genieten. Deelnemen kan tot en met 22 augustus, daarna krijgen de winnaars van ons bericht.

De winactie is inmiddels afgelopen. Winnaars hebben intussen bericht ontvangen. 

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.