Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 9 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Culy 10 jaar! Win 10 x een frietje van Frietboutique

Feest op de redactie én bij jou, want deze maand bestaat Culy maar liefst 10 jaar! Om dat te vieren geven we deze maand heel wat toffe Culy-prijzen weg (immers: wie jarig is, trakteert!). Vandaag op het programma: 10 x een frietje van Frietboutique!

Culy’s 10e verjaardag

Op 19 augustus viert Culy haar 10de verjaardag. Je begrijpt: dat kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom zal augustus in het teken staan van feestgenieten en vooral van lekkers. Heel. Veel. Lekkers.

Wat gaan we doen? De komende 10 dagen geven we dagelijks 10 x typische Culy-producten weg. Hou de website dus goed in de gaten, we hebben écht heel gave prijzen voor jullie in petto. Die prijzen hebben we met liefde geselecteerd op de nodige Culy-factor: van friet tot chocola en koffie en van koekjes tot cocktails en bier. Hadden we nou al gezegd dat je de website maar beter aandachtig in de gaten houdt?

friet van frietboutique
Bron: Ron Gastrobar

Culy en Frietboutique

Vandaag op het programma: friet! Daarvoor kloppen we aan bij onze vrienden van Frietboutique. Frietboutique en Culy gaan namelijk waaay back. Vanaf de start volgen we graag op hoe eigenaressen Sammy en Pebbels de meest goddelijke frietcombinaties bedenken. Zo lanceerden ze al eens een loaded frietje met ossenworst, een frietje met chocolade (!) en friet met kaviaar. Bijzondere combinaties en een beetje gek: da’s hé-le-maal Culy.

En dan was er nog die keer dat we samen met Frietboutique een limited edition Culy frietje lanceerden: Culy’s Sticky Fries! Dit sticky frietje met sticky Thaise saus, limoen-mayo, bosui, gehakte pinda’s en koriander was hoe dan ook één van de lekkerste dingen die we in de afgelopen 10 jaren Culy hebben geproefd. Je begrijpt: daar blikken we met veel liefde op terug.

culy frietje sticky fries
Bron: Culy x Frietboutique

Win 10 x een frietje van Frietboutique

Voor Culy’s 10de verjaardag mogen we 10 x een frietje van Frietboutique weggeven aan onze trouwe Culy-lezers. Dit frietje mag je zelf gaan ophalen in een Frietboutique-locatie naar keuze (in Amsterdam of Rotterdam).

Wat moet je doen? Stuur een mail naar [email protected] met in de onderwerpregel ‘Frietboutique‘ en vermeld wat jouw favoriete combinatie met friet is. Deelnemen kan tot en met 16 augustus, daarna krijgen de winnaars van ons bericht.

Deze winactie is inmiddels afgelopen. 

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.