Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 13 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Culy 10 jaar! Win 10 x cocktailpakketten van Axis

Feest op de redactie én bij jou, want deze maand bestaat Culy maar liefst 10 jaar! Om dat te vieren geven we deze maand heel wat toffe Culy-prijzen weg (immers: wie jarig is, trakteert!). Vandaag op het programma: 10 x cocktailpakketten van Axis.

Want is er íéts feestelijker om een verjaardag mee te vieren dan cocktails? Wij durven het te betwijfelen…

Axis cocktailpakketten
Bron: Axis

Culy’s 10e verjaardag

Op 19 augustus viert Culy haar 10de verjaardag. Je begrijpt: dat kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom zal augustus in het teken staan van feestgenieten en vooral van lekkers. Heel. Veel. Lekkers.

Wat gaan we doen? De komende 10 dagen geven we dagelijks 10 x typische Culy-producten weg. Hou de website dus goed in de gaten, we hebben namelijk écht heel gave prijzen voor jullie in petto. Die prijzen hebben we met liefde geselecteerd op de nodige Culy-factor: van friet tot chocola en koffie en van koekjes tot cocktails en bier. Hadden we nou al gezegd dat je de website maar beter aandachtig in de gaten houdt?

Axis cocktailpakketten
Bron: Axis

Cocktails @ home van Axis

Vandaag op het programma: cocktails! Cocktailliefhebbers weten dat er een wereld voor je opengaat zodra je goede cocktails hebt geproefd. Een goede cocktail is een beetje als een goed gerecht: veel hangt af van de kwaliteit van de ingrediënten, de verhoudingen moeten precíés kloppen en de smaken moeten dusdanig in balans zijn dat je na je eerste slok meteen al een tweede wil.

Mede dankzij de pandemie zijn heel wat cocktailbars de laatste tijd overgeschakeld naar toffe cocktailpakketten. Laatst proefden wij de cocktails van Axis en bekroonden ze als één van de lekkerste cocktails die we in tijden hebben gehad. Als je weet dat we bij Culy al behoorlijk wat cocktails achter de kiezen hebben, dan weet je genoeg. En wij mogen 10 x cocktailpakketten weggeven, yay!

Win 10 x cocktailpakketten van Axis

Extra tof: de cocktailpakketten van Axis passen gewoon door de brievenbus, wel zo handig. Een pakket bestaat uit drie cocktails: Spiced Strawberry Daiquiri, Espresso Martini en een Old Fashioned.

Wat moet je doen? Stuur een mail naar [email protected] met in de onderwerpregel ‘Cocktails‘ en vermeld met wie jij deze cocktails zou willen delen én je adres. Deelnemen kan tot en met 20 augustus, daarna krijgen de winnaars van ons bericht.

Axis cocktailpakketten
Bron: Axis

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.