Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 16 mei 2023
Leestijd: 1 minuut

Dít is de nieuwe smaak van Tony’s Chocolonely

Tony’s Chocolonely heeft een nieuwe reep. Een echte klassieker, die naast vegan vooral romig, notig en lekker knapperig is. En da’s altijd goed nieuws.

En de smaak van de nieuwe Tony’s?

Je bent vast benieuwd naar de smaak? Yes, wij ook. We houden je niet langer in spanning: Puur Romige Hazelnoot Crunch. Dat is een hele mond vol, inderdaad – maar wat ben je anders gewend van Tony’s?

Bovendien is het vooral een hele mond vol fairtrade cacao, knapperige stukjes hazelnoot en een mix van hazelnoot- en amandelpasta. We zeiden toch al dat ‘ie romig zou zijn?

Alle pure repen vegan

Goed om te weten: alle pure chocoladerepen van Tony’s zijn vegan, te herkennen aan een groen blaadje in het smaaklint op de wikkel. Naast deze nieuwe Tony’s met hazelnoot en amandelcrunch zijn dus ook de puur 70%, de puur amandel zeezout en de puur chocokoek citroenkaramel volledig plantaardig.

Dat sluit mooi aan bij die andere mooie missie’s van het chocolademerk. Zoals steeds verzekert het chocolademerk natuurlijk telkens een eerlijke prijs aan boeren en zijn ze constant op zoek naar manieren om hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Hier koop je de nieuwe Tony’s reep

Tony’s nieuwe puur romige hazelnoot crunch is nu te koop bij Albert Heijn, Jumbo en de meeste andere supermarkten. Uiteraard vind je ’m ook bij Tony’s Super Store in de Beurs van Berlage in Amsterdam en Tony’s online chocoshop.

Nieuwe tony's
Bron: Tony's Chocolonely

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.