Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Culinair nieuws 8 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Kijktip: Lekker Snel op 24Kitchen leert je heerlijk koken in een handomdraai

Wel een grote passie voor lekker eten maar óók altijk altijd druk met andere dingen des levens? Jet van Nieuwkerk herkent zichzelf er als werkende moeder in en spitste zichzelf daarom toe op lekkere, snelle recepten. Wat ze dan precies maakt kun je vanaf 11 september om 17:00 in haar 24-Kitchenprogramma Lekker Snel aanschouwen.

Kijktip!

Lekker Snel op 24Kitchen

Iedereen met een drukke levensstijl zal het moeten beamen: voor uitgebreid koken is niet altijd tijd. Liefhebbers van lekker eten staan in dat geval voor een uitdaging: hoe kook je snel maar toch hoog op smaak, verrassend en vooral: lékker?

Met dat vraagstuk gaat Jet van Nieuwkerk aan de slag in haar nieuwe 24-Kitchenprogramma Lekker Snel. Ze is daarbij niet alleen gul in het delen van haar lekkerste recepten, ze schroomt eveneens niet om praktische eettips uit de doeken te doen.

Jet van Nieuwkerk Lekker Snel
Bron: Walt Disney Company

Tips van Jet

Wij mogen alvast één van haar meest verrassende tips delen, eentje waar heel wat mensen – druk of niet – profijt uit zullen kunnen halen. Jet: “Als je last hebt van hooikoorts en je voelt het opkomen, moet je een grote hap verse koriander eten en dan voel je het meteen wegzakken!”

Ook van haar tip voor razendsnel mango-ijs zijn we fan: ”Een makkelijke manier om mango-ijs te maken is door mango in de blender te mixen met kokosmelk en dan in een plastic bakje in te vriezen”. Benieuwd naar het programma? Nog even geduld, maar met onderstaand filmpje kun je vast in de sfeer komen.

Lekker Snel van Jet van Nieuwkerk is vanaf 11 september elke werkdag om 17:00 te zien op 24Kitchen (kanaal 24).

Meer kijktips?

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.