Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Restaurants 3 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Finish Your Breakfast serveert cappucino’s van Tupac (en heerlijk ontbijt)

Hier komt een supertip voor iedereen die in de omgeving van Almere lekker wilt brunchen. Finish Your Breakfast is één van de gaafste bars van de stad, en dat heeft absoluut iets te maken met hun Tupac-cappucino’s.

Ja, dat lees je goed. Bestel je bij Finish Your Breakfast een ‘Rapper’s Delight’, dan is de kans groot dat het hoofd van Tupac op je koffie staat te pronken. Of Drake. Of een andere favoriete rapper van de zaak.

Dat is meteen een verwijzing naar het algemene thema van de zaak, want in deze hotspot draait alles rond de Amerikaanse (eet)cultuur.

Ook leuk: Dit zijn de beste Amerikaanse recepten voor fastfood

Finish Your Breakfast: Amerikaanse verwennerij

In het interieur vertaalt zich dat naar portretten van bekende rappers, in glazen stolpen omhulde Nike Jordan’s en basketballen die gebruikt worden als decoratieve items.

Qua eten centreert de kaart zich rond Amerikaanse, vaak lichtjes decadente ontbijtgerechten. Denk aan American pancakes met bacon en maple syrup of hun beroemde chicken & waffles. Daarnaast wordt de hotspot ook geroemd omwille van de Eggs Benedict en de goeie koffie (van Bocca).

Klinkt dit allemaal nogal zwaar op de maag voor in de ochtend? Gelukkig werken ze hier met het All Day Breakfast principe, waardoor je ook later op de dag een ontbijtgerecht kunt bestellen. Daarnaast bevat de kaart ook lichtere gerechten als soep.

Adres en openingstijden Finish Your Breakfast

Schoutstraat 28
1315EX Almere

Finish Your Breakfast is geopend van woensdag tot en met zondag van 10u tot 16u. 

Meer Culy’s favorieten om te brunchen?

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.