Café Elize in Utrecht: ontbijten, lunchen en brunchen op het terras

Café Elize zit op één van de fijnste plekjes van Utrecht: aan de Mariaplaats. Hartje centrum en toch rustig. Hier wil je op het terras zitten! En als je geluk hebt, brengt het naastgelegen conservatorium fijne achtergrondmuziek.

Bij dit foodcafé kun je ontbijten, lunchen en borrelen. De zaak wordt gerund door zussen Michelle en Anne. Zij vernoemden het café naar hun moeder, maar het is tegelijkertijd een verwijzing naar Beethoven’s Für Elise, vanwege het naastgelegen conservatorium.

Overvloed

Bij Café Elize is er lekkers in overvloed. Koffie, taartjes, koeken, belegde broodjes, salades, wafels, sapjes… Álles wordt hier vers gemaakt. Tot en met de mayonaise aan toe.

Eet hier bijvoorbeeld een croissant met truffelkaas en roerei, eenpersoons kaasfondue met pittige Camembert, of een heerlijke spaghetti. Ze zijn al vanaf 08:00 uur open, dus je kunt hier lekker op het terras ontbijten.

Proost!

En bij Café Elize houden ze ook wel van een drankje: bestel een lekkere mimosa bij je lunch of ga voor een brunch met champagne. Santé.

Café Elize is elke dag geopend vanaf 08:00 uur tot 19:00 uur. Op vrijdag zelfs tot 20:00. Zondags kun je er tussen 09:00 en 18:00 uur terecht.

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Café Elize in Utrecht: ontbijten, lunchen en brunchen op het terras
Sluiten