Redactie
Redactie Restaurants 26 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Bocca in Amsterdam is de koffiezaak van de gelijknamige koffiebranderij (en lékker!)

Al jaren staat Bocca, dé koffiebranderij van eigen bodem, bekend om haar geweldige koffiebonen. Sinds kort hebben ze (eindelijk) ook een eigen zaak in Amsterdam, toepasselijk genaamd Bocca. 

Hoewel de koffiesalon behoorlijk verscholen ligt, heeft menig liefhebber de zaak al gevonden. Hier kom je voor een geweldige kop koffie (gezet met de bonen en op de manier waarop jij dat wil), maar ook trainingen, proeverijen en meer.

Bocca in Amsterdam

Wat het merk zo speciaal maakt, is niet alleen de smaak. Ze kopen namelijk de bonen direct bij de boer (in Ethiopië, Colombië, Brazilië, Indonesië en Kenia), waardoor het proces een stuk eerlijker en duurzamer verloopt. De bonen worden vervolgens op verschillende manieren gebrand, zodat er voor ieder wat wils is.

En alsof dat nog niet genoeg is, het Bocca café is ook nog eens gevestigd in een prachtig pand met een enorm koffiezetapparaat dat speciaal voor hen werd gemaakt.

Adres Bocca

Bocca is zeven dagen per week geopend van 08.00 (in het weekend vanaf 09.00) tot 18.00. Je vindt de koffiezaak op Kerkstraat 96HS in Amsterdam.

Meer koffie in Amsterdam

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.