Wereldkeuken
-
Stadsjochies Utrecht: eten in de kas waar chefs hun inkopen komen doen
-
Eindelijk: Liemès is de eerste foodhal van Utrecht (op restaurantniveau)!
-
Puur en ruig bij vegetarisch restaurant Bois in Zaandam
-
Op avontuur: dineren en overnachten in de buitenlucht bij restaurant Bohiem
-
Het vernieuwde REM restaurant: speels en creatief op een unieke locatie
-
Café Beurre in Amsterdam-West: levendige gerechten waarbij boter niet geschuwd wordt
-
Rotonde in Rotterdam: lokaal en vegetarisch op open vuur
-
Wils Bakery Café: deels bakkerij, deels Franse bistro (mét slavinken en softijs)
-
Joris Bijdendijk opent volgende week een nieuwe zaak: Wils Bakery Café
-
Bij Terroir in Utrecht kies je éérst de wijn uit, dan pas het eten
-
Putaine in Rotterdam: drijvend restaurant van de mensen achter Héroine
-
Capriole Café in Den Haag: simpelweg een gouden formule