Martine van Groenigen
Martine van Groenigen Restaurants 18 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Extravagante nacho’s en fancy cocktails bij The Nacho Bar in Tilburg

Zeg je grote schalen culinaire nacho’s gecombineerd met fancy cocktails, dan zeg je een Mexicaans fiësta bij The Nacho Bar in Tilburg. Neem plaats bij deze gezellig hysterische hotspot en geniet de hele avond van shared dining op z’n best met lekkere cocktails in Mexicaanse sferen.

I’m a nacho type

Bij The Nacho Bar in Tilburg verwacht je uiteraard nacho’s. Maar, zet die schalen kleffe chips met teveel ongelijk verdeelde toppings van je plaatselijke buurtkroeg uit je hoofd. Dit zijn nacho’s zoals ze horen te zijn.

Uiteraard is er een klassieker met guacamole, zure room, tomatensalsa, jalapeño, zwarte bonen, mais en kaas. Maar de rest van de kaart is extravagant. Wat dacht je van de Soy Sauce Piggy met in soja gegaarde pork? Of de Karma Kebab met kebab die ook vegan te bestellen is? Zo is er voor ieder wat wils.

The Nacho Bar Tilburg
Bron: Horecainbeeld.nl

Shared dining bij The Nacho Bar in Tilburg

Naast de grote schalen nacho’s (die genoeg zijn voor twee personen), is het concept van The Nacho Bar in Tilburg gebaseerd op shared dining. Bestel een schaal nacho’s met nog wat extra’s, en je bent de hele avond zoet.

Zo zijn er bao buns, een cheeseburger, maar ook kleinere bites als chicken ribs, piri piri wings, krokante sardines, mozzarellasticks, edamame of falafel. En om het geheel af te toppen (mocht je nog ruimte hebben voor zoet), een cheesecake met frambozen, aardbeiensaus en slagroom.

The Nacho Bar in Tilburg
Bron: Horecainbeeld.nl

Fancy cocktails

Naast nacho’s en lekkere bites, wordt de shared dining hier helemaal gezellig door de fancy cocktails. En, je kunt zien dat er aan het cocktailmenu veel aandacht is besteed, want ‘t is me er eentje.

Het menu is gevuld met klassiekers zoals een mojito of een piña colada, maar ook met fantastische variaties daarop. Zo is er een cocktail met Japanse sake (Geisha in a glass), cointreau, amaretto, kaneel en citroen. Of wat dacht je van een Mexican Mystery met ginger beer, jalapeño en tequila: een pittig glaasje!

The Nacho Bar in Tilburg
Bron: Horecainbeeld.nl

Bezoek The Nacho Bar in Tilburg

Wil je zelf genieten van de extravagante nacho’s, heerlijke bites en fancy cocktails? Dat kan! Bezoek The Nacho Bar in Tilburg aan de Heuvel 33.

Ze zijn geopend van woensdag tot en met zondag tussen 15:00 uur en 00:00 uur. Reserveren doe je hier!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.