Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 5 dec 2022
Leestijd: 3 minuten

Nieuwe producten van week 49: het beste feestbrood, worstclub, ramen pyjama en meer

Op de Culy-redactie ontdekken we elke week zó veel nieuwe producten, dat we besloten om ze gewoon te bundelen. Elke maandag, aan het begin van een verse week, delen we onze nieuwe vondsten met je. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste food trends en innovaties.

Vandaag: een pyjama met ramen-print, de worstclub waar je bij wil horen, het beste feestbrood voor kerst, rauwmelkse Bergkaas uit de Achterhoek en heerlijke olijfolie met een smaakje.

5 x nieuwe producten van week 49

1. Worstclub van Brandt & Levie

Op de Culy redactie zijn we – natuurlijk! – dol op de worsten van Brandt & Levie. Niet alleen zijn al hun producten heerlijk, maar ook afkomstig van varkens die een goed leven hebben gehad. Voor de echte worstliefhebbers lanceren zij nu de worstclub. Hierbij ontvang je elke twee maanden een pakket met verschillende, bijzondere smaken handgemaakte worst. Daarnaast krijg je toegang tot exclusieve recepten, kookvideo’s en workshops.

Ook leuk: in december komt Brandt & Levie altijd met een speciale feestelijke editie van hun WORSTPOST. Drie heerlijke worstjes die bij je thuis (of bij vrienden) worden geleverd, in een leuke brievenbusverpakking.

Je kan lid worden van de Worstclub via de website van Brandt & Levie.

Van olijfolie tot natuurwijn: 6 x de leukste food abonnementen

Foodie kerstboom
Bron: WORSTPOST

2. Eerlijke kaas van Ruimzicht

Kaas en worst horen natuurlijk samen. Dus bij een worstabonnenent past natuurlijk ook een heerlijk kaasabonnement. De Kaasmakers zijn in samenwerking met De Firma Kaas het Eerlijke kaas jaarabonnement gestart. Zo kan iedere kaasliefhebber genieten van heerlijke rauwmelkse bergkaas, gemaakt door boerderij Ruimzicht.

Boerderij Ruimzicht gebruikt al 20 jaar geen antibiotica voor zijn koeien, geen kunstmest en ze laten de kalfjes bij de moeder. En dat proef je terug in de kaas. Zo kan je altijd een worst-kaas-scenario op tafel zetten.

Te koop bij Eerlijke Kaas.

Eerlijke Kaas
Bron: Eerlijke Kaas

3. Ramen pyjama

Pyjama’s met food thema zijn sowieso onweerstaanbaar (Culy’s Nancy heeft er bijvoorbeeld eentje met friet en hot dogs – dat mag u best weten), maar een ramen pyjama is toch wel echt next level. Laat dat maar over aan de creatieve koker van de beroemde foodie Chrissy Teigen, die een onweerstaanbaar zachtroze, glanzend exemplaar maakte. Helaas wel alleen te koop via haar Amerikaanse website, maar hee: je bent een fan of niet…

De ‘Chef’s Kiss ramen pyjama’ van Chrissy Teigen kost 88 dollar en is online te koop

4. Nieuwe olijfolie met een smaakje van Olivery

Olivery is steeds harder aan de weg aan het timmeren om de beste olijfolies op de markt te zetten. Zoals bijvoorbeeld met hun smart-bottle. En nu hebben ze drie nieuwe producten in hun assortiment, namelijk met chilipeper, citroen en basilicum. De pepers, citroenen en basilicum worden samen met de olie geperst. Zo slinger je de etherische olie uit de vrucht, blijft het sap achter en knal je alle smaak in de olie. Ideaal voor thuis of om als cadeau te doen.

Olivery olijfolie is online te koop.

Olijfolie-liquido-d'oro
Bron: Olivery

5. Feestbrood van de Broodheeren

Met de kerstdagen voor de deur kan het klassieke kerstbrood natuurlijk niet ontbreken op tafel. Het beste brood in in die categorie vinden wij het exemplaar van de Broodheeren, gevuld met amarenakersen, amandelspijs en een vleugje banketbakkersroom. Dit goedgevulde feestbrood is het best verkochte brood van bakker Edwin Klaasen en niet zonder reden natuurlijk. We zijn er gek op. Nu weer verkrijgbaar, maar op is op. Dus snel bestellen bij de Broodheeren!

Meer uit deze rubriek:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.