Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 3 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Chrissy Teigen en David Chang werken samen aan een kookprogramma!

Groot nieuws op het gebied van culinaire tv! Chrissy Teigen en David Chang werken namelijk samen aan een kookprogramma. Hun culinaire serie Family Style wordt deels talkshow, deels kookprogramma. Teigen en Chang zullen de show samen presenteren.

Er is weinig wat Chrissy Teigen níét doet: ze is media-persoonlijkheid (haar favoriete hobby is president Trump het vuur aan de schenen leggen op Twitter), presentatrice, vrouw van John Legend en ex-model in de categorie Victoria’s Secret. De laatste jaren is Chrissy steeds meer naar voren getreden als culinair expert en leverde ze twee kookboeken af die werkelijk uit de schappen vlógen.

Maak bijvoorbeeld de summer rolls met garnalen van Chrissy Teigen

Teigen én Chang in één kookprogramma

En nu krijgt Chrissy Teigen dus haar eigen culinaire serie. En wat voor één: Chrissy is getekend door Majordomo Media, het mediabedrijf van topchef David Chang. Die ken je weer van zijn zeer succesvolle serie Momofuku-restaurants, waarmee hij gerechten als ramen en steamed buns wereldwijd immens populair maakte.

Chrissy en Dave gaan het programma samen presenteren. De chef gooide onlangs nog hoge ogen met zijn culinaire serie Ugly Delicious, dat te zien is op Netflix.

Chrissy Teigen en David Chang presenteren Family Style

Family Style

Over Family Style is verder nog niet zo veel bekend, al heeft Chrissy al wat sneak previews laten zien in haar Insta Stories. Het wordt dus een kookprogramma en talkshow inéén, waarbij Teigen en Chang vooral op zoek gaan naar de manieren waarop mensen hun liefde uitdragen naar familie en vrienden doormiddel van koken en samen eten.

Het programma zal op de Amerikaanse streamingdienst Hulu te zien zijn, wanneer is nog niet bekendgemaakt. Wij houden je natuurlijk op de hoogte!

Kijk in de tussentijd deze culinaire series:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.