Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Culinair nieuws 11 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Met Tony’s chocoschaaf maak je van elke reep je eigen broodbeleg

Of je nu trek hebt in een reep karamel zeezout of witte chocolade met framboos en knettersuiker; met de chocoschaaf van Tony’s Chocolonely kun je nu elke chocoladereep omtoveren tot een plak chocolade voor op je boterham. Want waarom zou je alleen een blok kaas schaven, als chocolade stiekem veel lekkerder is?

Tony’s krijgt al jarenlang de vraag ‘wanneer maken jullie ‘s iets lekkers voor op brood?’. Het chocolademerk wilde daar graag iets mee doen, maar wil ook zoveel mogelijk impact maken. En de chocoschaaf is daar het antwoord op.

Tony’s chocoschaaf

In een reep chocolade gaan meer cacaobonen dan in een pak hagelslag of pot chocoladepasta. En meer cacaobonen betekent automatisch meer verdiensten voor de cacaoboer. Om die reden heeft Tony’s ervoor gekozen een heuse chocoschaaf te lanceren waarmee je jouw favoriete reep gemakkelijk zelf tot broodbeleg kunt omtoveren.

Dus: tik je favoriete reep op de kop, pak er een bammetje (of beschuitje, cracker, kommetje yoghurt met homemade granola of iets anders waar je graag chocolade bij eet) bij en schaven maar!

Ook lekker: Popcorn door je muesli

Chocoschaaf

Waar koop ik de chocoschaaf

De schaaf krijg je vanaf 17 oktober gratis bij aankoop van 3 chocoladerepen van Tony’s Chocolonely bij JUMBO. Let op: je moet wel snel zijn, want als het op is, is het op. Te laat? Je kun de chocoschaaf ook in de Tony’s store en de webshop kopen voor 7,50 euro.

Hier wil je choco over schaven

 

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.