Redactie
Redactie Ontbijt 1 mrt 2014
Leestijd: 1 minuut

Culy Homemade: supersnelle granola to-go

Deze granola maak je ‘s avonds in een halfuurtje klaar. ‘s Nachts laten afkoelen en de volgende ochtend meenemen naar je werk, school of voor in de trein of auto.

Verwarm de oven voor op 150 graden. Meng alle ingrediënten, behalve de kwark en de extra honing om te garneren, in een kom. Roer goed totdat het een plakkerig geheel wordt. Spreid het mengsel op een bakpapier op een bakplaat en zet 15 minuten in de oven. Roer daarna de granola goed om en check de donkerheid en knapperigheid, en bak nog 5 tot 10 minuten langer, tot je tevreden bent over het resultaat.

Haal uit de oven en schep nog een keer goed door. Laat de granola een nachtje afkoelen.

De volgende ochtend serveer je de granola met je favoriete kwark en eventueel wat extra honing. Wij nemen vaak ook de granola mee in een goed afgesloten glazen pot of trommeltje, en de kwark in een plastic bakje met alvast de honing erdoorheen. Hoef je ‘t onderweg in de trein of op kantoor alleen nog maar door elkaar te scheppen. Enjoy!

IMG_6435IMG_6436

Bord € 4,95 en tafelloper € 6,95, beiden van Dille & Kamille

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.