Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Inspiratie 4 sep 2018
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de beste restaurants van A’dam volgens de Foodbloggers Awards 2018

Mocht je nog bezig zijn met die bucket list van je, dan hebben we voor de afdeling culinair nog een leuke aanvulling voor je. Gisteravond werden namelijk de Foodbloggers Awards 2018  uitgereikt aan de beste restaurants, chefs en horecaconcepten van Amsterdam. De grootste winnaar van de avond was restaurant Daalder, met twee awards. Wij presenteren alle winnaars aan je!

Het stikt in Amsterdam van de goede restaurants en hotspots. Waar je je vroeger nog weleens achter de oren krabte over waar je in vredesnaam moest gaan eten, krijg je nu acute keuzestress en #fomo, vanwege het overweldigende aanbod. Hier op Culy.nl selecteren we natuurlijk altijd de leukste beste restaurants en hotspots voor je, om het je makkelijker te maken.

Dennis Huwaë van restaurant Daalder
Chef Dennis Huwaë van Restaurant Daalder

Beste signatuur: Rijsel

In die hoedanigheid namen we ook plaats in de jury van de Foodbloggers Awards 2018: een awardshow waarbij prijzen worden uitgedeeld aan het beste dat culinair Amsterdam te bieden heeft. De genomineerden werden door de jury – bestaande uit prominente Amsterdamse foodbloggers – zelf geselecteerd.

Culy mocht de award uitreiken aan het restaurant met de beste signatuur – oftewel kookstijl – van Amsterdam. En die winnaar was… Rijsel! De publieksprijs – waar online op gestemd kon worden – ging naar Bar Alt.

Foodbloggers Awards 2018: Rijsel wint beste signatuur
Rijsel wint de award voor beste signatuur

Waar eten we vandaag?

Hieronder vind je alle restaurants, hotspots en chefs die in de prijzen vielen. Handig om te kopiëren voor je little black book:

De awards

Ontdekt de leukste restaurants in Amsterdam:

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Fotografie: De Vaste Clique

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.