Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Inspiratie 23 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

De Foodbloggers Awards worden uitgereikt en jouw stem telt!

Op 3 september 2018 worden de Foodbloggers Awards uitgereikt aan de beste restaurants en culinaire helden van Amsterdam. Wie zijn momenteel dé sterspelers zijn van culinair Amsterdam? Stem zelf ook mee en bepaal welke Amsterdamse hotspot naar huis gaat met een award. Alle foodies verzamelen!

We hebben Michelin, Via Michelin, GaultMilliau en Bib Gourmand… en zo zijn er nog een paar. Allemaal vormen van erkenning en awards voor restaurants in Nederland. Maar naast strenge recensenten is er nog een grote groep mensen die wekelijks alle restaurants afstruint, op zoek naar het lekkerste op culinair gebied: de foodies en (food)bloggers.

Foodbloggers Awards
Bron: Foodbloggers Awards

Wat zijn de Foodbloggers Awards?

Alleen al in Amsterdam zijn er de laatste jaren ontelbaar veel bloggers bijgekomen die hun lezers enthousiast maken door de lekkerste hotspots en restaurants te delen. En dat doen we hier op Culy natuurlijk ook, met onze categorie restaurants.

Daarom misten foodbloggers Susam Pang (van Bysam) en Roger Bloem (van Cityguys) nog een awardshow in culinair luilekkerland. Met awards die door deze bloggers worden toegekend aan hún favoriete hotspots, restaurants, chefs, bars en concepten. Zij bundelen hun krachten met toonaangevende Foodbloggers en experts en delen dit jaar voor de tweede maal de Foodbloggers Awards uit aan het beste van Amsterdam. Ook Culy neemt plaats in de jury.

Foodbloggers Awards
Foodbloggers Awards

Breng je stem uit!

Dit jaar worden er weer 10 awards uitgereikt, in categorieën als beste nieuwe restaurant, beste all day concept en one to watch. De chefs en crews van de beste restaurants van Amsterdam zijn van de partij.

Wil jij ook een vinger in de pap hebben en jouw favoriete Amsterdamse restaurant belonen met een fonkelende award en eeuwige roem? Je kunt nú stemmen voor de publieksprijs.

De Foodbloggers Awards vinden plaats op maandag 3 september. Kijk voor meer info op de site en op Facebook

Foodbloggers Awards

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.