Redactie
Redactie Inspiratie 26 aug 2016

Dit zijn de 4 leukste food festivals dit weekend

Elke vrijdag vind je op Culy.nl een overzicht met vier van de leukste food festivals van Nederland. Met niet alleen food festivals en markten in Amsterdam, maar verspreid door het hele land. 

Proefpark Haarlem – Haarlem

Proefpark is het terugkerende food festival in het Kenaupark te Haarlem. De gerechten die door de leuke foodtrucks worden verkocht kosten tussen 2,50 en 9,50 en lopen uiteen van Peruaanse ceviche tot een fusion eendenbitterbal.

Daarbij is er ook theater van Je Suis Energie, iemand die verhalen vertelt en kunnen kinderen hun eigen heksendrankje brouwen.

Proefpark Haarlem – 26 tot en met 28 augustus – Kenaupark, Haarlem

Strand Kookt – Utrecht

Live muziek, prikkelende hapjes, zinderde smaken en frisse drankjes sieren dit weekend de line-up van Strand Kookt. Aan de Haarrijnseplas in Utrecht geniet je van het gevarieerde aanbod en vooral heel veel gezelligheid. Nu nog duimen dat het weer meezit!

Strand Kookt – zondag 28 augustus – Haarrijnseplas, Utrecht

DORST – Den Bosch

Van de makers van TREK is er nu ook de dorstige tegenhanger, waarbij speciaalbieren en bijzondere wijnen centraal staan. Het hele weekend kun je proeven, leren, beleven en ervaren van ruim 70 wijnen en nog meer biertjes.

Voor de lekkere trek zijn er bekende en onbekende foodtrucks en de sfeer wordt verzorgd door live muziek.

DORST – 26 tot en met 28 augustus – Paleiskwartier, Den Bosch

Food Soul Festival – Zoetermeer

Aan het Marseillepad in Zoetermeer vindt dit weekend het Food Soul Festival plaats. Verwacht een niet te groot festival met een stuk of 15 foodtrucks, maar wel meer dan genoeg eten, drinken, gezelligheid én live soul muziek.

Food Soul Festival – 26 tot en met 28 augustus – Marseillepad, Zoetermeer

Bron: Facebook

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Dit zijn de 4 leukste food festivals dit weekend
Sluiten