Emma Bering
Emma Bering Restaurants 29 dec 2018
Leestijd: 2 minuten

Waan je even in Engeland bij The Cottage in Amsterdam

Als je groot liefhebber bent van Engeland, dan is The Cottage in Amsterdam-Oost dé plek voor jou. Niet alleen lijkt het net alsof je een Brits tentje binnenstapt, ook het menu is compleet geïnspireerd op de Engelse lekkernijen. Voortaan kun je dus gewoon naar Amsterdam voor de Britse cuisine.

Met een origineel concept hebben de eigenaren van The Cottage een heel leuk tentje neergezet. Het is alsof je je even in Engeland waant.

The Cottage Amsterdam

Het menu van The Cottage

The Cottage in Amsterdam-Oost is één en al Engels. Van de stijl van het interieur tot aan de gerechten op de kaart. Zo kun je elke zondag een typische Britse Sunday Roast krijgen en kun je ontbijten met een English Breakfast, volledig met worst, spek, baked beans in tomatensaus en toast.

Ook gerechten als Britse Shepherd’s Pie en scones met vers gemaakte jam staan op de kaart. Bij The Cottage kun je de hele dag door brunchen en lunchen, dus als je in de middag zin hebt in een Engels ontbijt, dan kun je dat gewoon bestellen.

Steak&Onion sandwich anyone? #thecottageamsterdam #thecottage #comfortfood #alldaycomfortfood

68 Likes, 7 Comments – The Cottage Amsterdam (@thecottageamsterdam) on Instagram: “Steak&Onion sandwich anyone? #thecottageamsterdam #thecottage #comfortfood #alldaycomfortfood”

Home away from home

Voor de echte Britten hier in Nederland zal dit restaurant aanvoelen als een home away from home. The Cottage beschrijft zichzelf als een gezellige, kleine kroeg waar je de hele dag terecht kunt voor een Brits geïnspireerd menu vol comfort food klassiekers.

Ben je een liefhebber van Engeland? Dan is dit de plek om naar toe te gaan. Vooral de Sunday Roast is een klassieker en zeker de moeite waard om een keertje te proberen.

The Cottage Amsterdam

Adres van The Cottage

Linnaeusstraat 88
1092 CP Amsterdam

The Cottage is geopend van woensdag t/m maandag. Je kunt er terecht van half 9 in de ochtend tot 11 uur ‘s avonds. Reserveren kan op de website

Restaurants in Amsterdam

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.