Redactie
Redactie Restaurants 26 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

3 hotspots voor een heerlijk ontbijt in Den Haag

Oh oh Den Haag, mooie stad achter de duinen! De politieke hoofdstad zit vol fijne hotspots voor het ontbijt. Of je nu op zoek bent naar een gezond, hartig of zoet ontbijtje: Den Haag heeft het allemaal. Wij noemen drie hotspots voor een heerlijk ontbijt in Den Haag.

Bartine Den Haag

De menukaart van Bartine is geïnspireerd op de Scandinavische keuken. Wat je zoal kan verwachten? Bircher muesli (overnight oats) met stoofpeertjes, yoghurt en pistachenootjes. Kanelbullar (Zweedse kaneelbroodjes) of gewoon een perfect zachtgekookt eitje met ‘broodsoldaatjes’ van brioche.

Maar je kunt ook langs droppen voor een kop koffie en een amandelcroissantje of een lekker stuk amandeltaart met saffraan en sinaasappel.

Bircher * Yoghurt * Poached Pear * Pistachio Creamy Deliciousness! ?

75 Likes, 3 Comments – Bartine (@bartinedeli) on Instagram: “Bircher * Yoghurt * Poached Pear * Pistachio Creamy Deliciousness! ?”

Het adres van Bartine:

Herengracht 11
2511 EG Den Haag

Bartine is van dinsdag t/m zondag geopend voor ontbijt en lunch. Kijk voor openingstijden op de site.

Club Vers Den Haag

Van wentelteefje tot aan roze smoothie bowls en fijne kokos chia pudding. Club Vers in Den Haag serveert all day breakfast, een concept waar wij heel vrolijk van worden. Het ontbijt is niet voor niets de belangrijkste maaltijd van de dag, ongeacht hoe laat je ‘m eet.

vers ontbijt en koffie
Club Vers

Het adres van Club Vers

Stationsweg 136a
2515 BS Den Haag

Club Vers is dagelijks geopend  van 09:00 tot 18:00 uur. 

Happy Tosti Den Haag

Op zoek naar de lekkerste tosti’s in Den Haag? Dan is er maar een plek waar je moet zijn: Happy Tosti is een tostiparadijs op aarde. Van de klassieke variant met ham en kaas tot aan de wildste tosticreaties, Happy Tosti heeft ze allemaal. Wat denk je bijvoorbeeld van een tosti met worst en zuurkool?

Of een tosti choco-banaan, geserveerd met M&M’s of een dubbele tosti geitenkaas met appel en geroosterde tuinbonen. De tostihemel! In plaats van een high tea is er een High-Tos-Tea en ze hebben zelfs een tostiproeverij en proef drie verschillende tosti’s en sauzen. Behalve tosti hebben ze ook yoghurts, soepen, salades, verse sappen en huisgemaakte limonades.

tosti met saus
Happy Tosti

Het adres van Happy Tosti

Korte Poten 5
2511 EB Den Haag

Happy Tosti is doordeweeks geopend van 07:30 – 17:00 uur. Op zaterdag zijn ze open van 09:00 – 18:00 uur en op zondag van 09:00 – 17:00 uur. Reserveren kan via de website vanaf twee personen. Tussen 12.00 en 14.00 kan je wegens drukte niet reserveren.

Meer fijne hotspots in Den Haag

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.