Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 26 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Jonnie Boer opent een nieuw restaurant met gerechten van rond de € 15,- euro

Heb je altijd al willen eten bij De Librije van Jonnie Boer, maar hield het prijskaartje je tegen? Vanaf 27 april opent de sterrenchef in Zwolle een nieuw restaurant. Bij Brass Boer Thuis – een brasserie aan de Nieuwe Markt 21 – eet je gerechten van rond de € 15,- euro.

Brass Boer Thuis

Er zijn op dit moment maar drie restaurants in Nederland die drie Michelinsterren achter hun naam mogen zetten. Daarvan is De Librije*** van Thérèse en Jonnie Boer waarschijnlijk de bekendste. De sterrenchef gooit het over een andere boeg met Brass Boer Thuis: een nieuwe brasserie, die binnenkort opent in Zwolle.

De brasserie is niet helemáál nieuw: Jonnie en Thérèse openden eerder al een vestiging van de brasserie – genaamd Brass Boer – op Bonaire. Dat restaurant is onderdeel van het Delfins Beach resort. Bedrijfsleider Jan Willem Berendsen en chef-kok Joris Bruurs verkassen van Bonaire naar het nieuwe restaurant in Zwolle.

Met trots openen wij de deur van onze toekomstige brasserie ‘Brass Boer Thuis’ aan de Nieuwe Markt in Zwolle. De komende tijd wordt er flink verbouwd voor de opening medio april. #BrassBoerThuis #Zwolle #JonnieenTherese #Brasserie #NieuweMarkt21 #uitinZwolle #zwollecentrum #comingsoon #opening2019 #restaurantzwolle #verbouwing #DeLibrije

59 Likes, 2 Comments – Brass Boer Thuis (@brassboerthuis) on Instagram: “Met trots openen wij de deur van onze toekomstige brasserie ‘Brass Boer Thuis’ aan de Nieuwe Markt…”

Wat staat er op het menu?

Brass Boer Thuis is bovenal een brasserie/bistro, waarbij wordt gewerkt met ingrediënten uit de regio. De chefs zullen vooral veel koken op open vuur en voor een mooi stukje vlees ben je hier dan ook zeker aan het juiste adres.

De gerechten op de menukaart zullen rond de € 15,- euro gaan kosten en voor een driegangenmenu zul je € 37,- euro betalen. Het nieuwe restaurant van Thérèse en Jonnie Boer opent op 27 april a.s.

Het adres van Brass Boer Thuis:

Nieuwe Markt 21
8011 PG Zwolle

#chefsrevolution #2018 #librije #sundayfunday #chill #classic #lamb

26 Likes, 1 Comments – @larssdevries on Instagram: “#chefsrevolution #2018 #librije #sundayfunday #chill #classic #lamb”

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Misset Horeca

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.