Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Restaurants 8 aug 2020
Leestijd: 1 minuut

Kip’n Drip Amsterdam: fenomenaal lekkere fried chicken

Met Uncle Lee had onze hoofdstad al een adresje voor sublieme Fried Chicken, maar Kip’n Drip vult dat lijstje sinds kort mooi aan. “For all your saucy, drippy and juicy chicken dreams!

Geloof ons: de Kip’n Drip is in géén opzicht te vergelijken met de gefrituurde kip bij fast food ketens. Als je dus behoefte hebt aan een snelle hap, doe het dan meteen goéd…

Fried chicken zoals je ‘t hoopt

Het menu bij Kip’n Drip draait zoals je verwacht volledig rond fried (maar ook grilled) chicken. Denk: fried chicken met een loeihete Mango-Habanero saus, sappige honey butter chickenburgers op homemade briochebroodjes of malse gegrilde char siu kip.

Dat laatste is een hint naar de Kantonese (Chinese) keuken, maar foodschrijfster Elizabeth Auerbach omschrijft de gerechten meer als een combinatie van Amerikaans en Japans. En als je weet dat zij fan is van de kip, dan weet je dat je goed zit.

Afhalen bij Kip’n Drip

Het heeft wel nog iets exclusiefs, want bij Kip’n Drip kun je voorlopig enkel zondag afhalen, te bestellen via een link die vanaf woensdagavond op hun Instagrampagina verschijnt. Maar wij zeggen: doen.

Adres Kip’n Drip

Bestelling geplaatst? Haal je lekkers af op volgend adres:

Keizersgracht 367
1016 EJ Amsterdam

Meer in Amsterdam-Centrum

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.