Visgerechten
-
Peruaanse pulpo al olivo (geroosterde pulpo met olijvensaus)
-
Culy Homemade: pittige wontonsoep met maar 5 ingrediënten
-
Culy Homemade: zalm met gochujang en honing, kokosrijst en baby paksoi
-
Zalmterrine met kropsla van Café de Klepel uit Shortlist Amsterdam
-
Culy Homemade: wontons met garnalen en oesterzwam (de perfecte amuse)
-
Culy Homemade: gekonfijte kabeljauw met pompoenpuree en kerstkruiden
-
Luchtige ansjovisboter (heerlijk bij de kerstborrel)
-
Culy Homemade: ceviche van zeebaars met cranberry, rode biet en steranijs
-
Zo maak je de ultieme borrelplank met vis (uit blik!) voor de feestdagen
-
Zalm met krokante korst, geserveerd met een salade van citrusfruit, venkel & harissa
-
Culy Homemade: pittig gemarineerde garnalen (gourmetrecept)
-
Jans kibbeling met ketjap & limoenblad uit ‘Met Mes & Stokjes’