Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Recepten 24 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Culy homemade: zelf een goddelijke aardbeien milkshake maken

Zelf een aardbeien milkshake maken is zó eenvoudig, dat je je afvraagt waarom je dat niet vaker doet. Toegegeven: de meeste mensen denken dat een aardbeien milkshake iets is dat alleen kinderen lekker vinden. Maar maak ‘m zelf en de pure, zomerse smaak van zomerkoninkjes komt je tegemoet. Het is verrekte moeilijk om daar níét blij van te worden!

Wil je zelf een aardbeienmilkshake maken, dan heb je maar weinig ingrediënten nodig. Zorg er wel voor dat je prachtige rijpe aardbeien scoort en het beste vanille-ijs dat je kunt vinden (haal het eventueel bij je favoriete ijssalon). Dan heb je echt geen flintertje suiker nodig en krijg je een aardbeien milkshake die lekker volwassen van smaak is.

Recept aardbeienmilkshake zomertoetjes

Aardbeien milkshake maken: zo doe je dat

Houd eventueel 2 tot 4 aardbeien achter voor de garnering van de milkshakes. Maak de rest schoon, haal de kroontjes eraf en snijd ze in vieren.

Doe de aardbeien samen met de melk en de bollen ijs in een blender en mix kort tot je een glad, schuimend mengsel hebt. Giet in glazen, garneer eventueel met slagroom en een aardbei en drink meteen op. We zeiden toch dat dat lekker was…!

Meer milkshakes: